Jump to content
GIGN Forum

12. Saeimas vēlēšanas


vincister
 Share

12. Saeimas vēlēšanas  

111 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Diezgan sudiga situacija izskatas,

«Saskaņa» - 23,26% + . ZZS - 19,74% + «No sirds Latvijai» - 6,91% = 49.91%

«Vienotiba» - 21,26% + «Visu Latvijai!» - 16,5% + Latvijas Reģionu apvienība - 6,47%. = 44.23%

Protams tas ka valdiba izveidosies tiesi taa ir tikai teoretiski.

Edited by Domino
Link to comment
Share on other sites

man piemēram nav problēmas ar krievu tautības iedzīvotājiem :) tie kuri ir Vienotībā vispār ir malači, paskaties, Judinam pat aizliedza iebraukt krievijā.

bet es domāju, lielākai daļai latviešu ir problēmas arī ar tiem puskoka lēcējiem latviešiem kuri ir saskaņā. tu uzreiz ieņem tādu aizstāvības pozīciju, bet man uzreiz ir jāsaka - viss nav tikai balts un melns, pasaule ir daudzkrāsaina. un ir lielas problēmas ar partiju, kurai ir līgums ar mazo čekistu. un sakarā ar mazo čekistu man ir pretjautājums tad tev - ko tad krieviem ir tāds naids pret nacionāļiem? it kā dzintars vai parādnieks katru no viņiem būtu dirsā izdrāzis :)

open YOUR eyes finally. nacionalitātei nav nekāda sakara un vietas politikā. bet tu esi tikpat nacionāls kā tie no TB/LNNK. this is the truth thats out here.

Politikā nacionalitāte ir instruments. Bet es runāju par vēlētāju pusi.

Link to comment
Share on other sites

http://sv2014.cvk.lv...3-Strukt-1.html

Kaimiņš ''tašila''.

Tas parada cik aprobezota tauta mums dzivo. Es domaju ka tads tikai pasvaldibu velesanas iespejams, ka lielas mutes (ar mazu saprasanu) reali tiek ieksa, bet tomer ne. Nu ko, skatisimies cik talu vins tur izsitisies pliki muldod.

Link to comment
Share on other sites

Tur jau tā lieta, ka Kaimiņš saeimā nav vajadzīgs kā ļoti ietekmīgs un profesionāls politiķis. Tāds vispār tur ir tikai retais.

Kaimiņš ir vajadzīgs, lai maksimāli bļaustītos pie visiem sūdiem, kas notiek, lai daži labi sāk vairāk piedomāt pie tā, ko runā, kā runā un ko vispār dara saeimā.

Līdz šim daudz lietas notiek kā ierasts saeimā. [Piemēram, nobalso arī tie deputāti, kas nemaz nav attiecīgajā sēdē klāt] Domāju, ka Kaimiņš varētu būt no tiem, kas sāks to ledu kustināt tā vai kā citādi, bet tieši ar savu muti un "popularitāti."

Ja skatās kādi tur tagad būs politiķi, tad tas ir acīmredzams, ka visi kā viens ir bez mugurkaula, jo nevienam nav sava viedokļa. Visiem pastāv vien "partija to," un "partija šito."

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Līderim nav [obligāti] jābūt gudrākam un zinošākam par komandu! Un līderu mums pagaidām kā valstij nav. Zatlers mēģināja būt, bet saplīsa. Vaira gandrīz bija. K. Ulmanis BIJA.

Vienigais prezidents ar savu vardu bija Zatlers, un nevis saplisa, bet vinu sapleesa un izeda no turienes. DOma jau vinam nebija slikta, tik tauta nebija gatava, nesaprata vinu. A parejie, pilnigi visi bijusi liideri pavadaa. As usual, tikai manas domas.

Edited by ManuVietuIenjemRegistretais
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...