Jump to content
GIGN Forum

12. Saeimas vēlēšanas


vincister
 Share

12. Saeimas vēlēšanas  

111 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

man atkal liekas, ka Tu biif parak daudz muldi un dzivo sapnu pasaule, makonjos :) ja neesi pamanijis, pasaule ir kapitalisms jau kadu laixcinju un kapitalisma galvenais ir nauda, pec tam kaut kads gods, godigums pret parejiem utt. ir sekundari.

Es saprotu par ko tu runaa, nu jaa, straujuma jau ari neizskatas pec hardcore shemotajas un zagles, parasta ome, gan jau gaja ar ideju, bet tikai nevajag teikt, ka vina ir tik liela dura, kas par to pasu citadeli nezin un naivi tic, ka tur viss ir legit. Iet tu vari kads tu tur gribi, taja vide vienkarsi visi paliek vienadi.

un nelabveliga vide :D :D :D gimene man ir normala, pietiekami partikusi un nopelnitais viss ir godiga celja. Es saprotu kaa butu pareizi, bet nekadigi neticu, ka kads atteiktos, 90% cilveku piekristu un to, kas stostitos var loti viegli pierunat, tas viss ir drosi, tur sita un taa :)

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

vot kas ir pizģec, vo tas ir pizģec.

bļed, tikko secināju, ka pasei termiņš pirms 2 mēnešiem beidzies. nu kuculība. tik dusmīgs esmu uz sevi.

Vari paspet shodien uztaisit un rit bus. Samaksasi vairak protams.

Runajot par Beefa teikto - jebkura organizacija nepatiik tie, kuri ir godigi no galvas lidz kajam. Ja tu ej pret kompanijas augshas interesem - tev bus problemas. Valsts ir tada pati organizacija. Ir jabut vai nu ljoti stulbam, vai nenormali gudram un ar labu planu, lai ko taadu izpullot. IMHO

Edited by b0r1ng
Link to comment
Share on other sites

pases izgatavošanas termiņš ir 2 dienas neskaitot iesnieguma dienu, 6diena nestrādā, takā ātrākais man pase būs 1dien. Un tomēr 60e par ātrumu + soda naudu ar negribas maksāt :D

Es vēl tikko dzirdēju, ka tieši tagad uztaisīta bezmaksas ātrā izgatavošana. Varbūt ir vērts piezvanīt PMLP un noskaidrot.

http://www.tvnet.lv/...ties_ar_saskanu

Tas jau sen bija skaidrs.

Pēc visām diskusijām, debatēm sausais atlikums - jābalso par (4)V vai (7)NA. :latvia: Pretējā gadījumā varam gaidīt zaļos cilvēciņus.

Ja domā, ka tagad ir slikti un tāpēc nebalsosi/izniekosi balsi, padomā divreiz vai vēlies, lai būtu vēl sliktāk.

Link to comment
Share on other sites

Vislielākais aptaujāto iedzīvotāju atbalsts ir partijai «Saskaņa» - 18,4%. Otrajā vietā SKDS veiktajā ierindojas «Vienotība» - 11,9%, bet trešajā Zaļo un zemnieku savienība - 11,3%.

Tālāk seko Nacionālā apvienība - 9,3%, kā arī partija «No sirds Latvijai» - 9,1%.

Tūlīt aiz 5% atzīmes ir Latvijas Reģionu apvienība, par kuru būtu gatavi balsot 3,6% respondentu. Ievērojami mazāk aptaujāto iedzīvotāju pauduši gatavību balsot par partiju «Latvijas Attīstībai» - 1,7%, Latvijas Krievu savienību - 1,6%, partiju «Vienoti Latvijai» - 1%, Jauno konservatīvo partiju - 0,8%, partiju «Brīvība. Brīvs no bailēm, naida un dusmām», partiju «Suverenitāte» - 0,1%, partiju «Izaugsme» - 0,1%.

Balsojam par LRA go goo

Edited by SuperRembo
Link to comment
Share on other sites

Es laikam par ZZS, gribu Aivaru par premjeru.

Bija doma par tiem reģioniešiem, bet man tas viņu plāns šķiet galīga fantāzija, kura tiek risināta jau n tos gadus.

Ar NA ir vienkārši tā, ka tur vairs nav nekā TĀDA.

Bla, nebalso par ZZS, ludzu!

Balso par vienotibu (4) vai Nacionalo Apvienibu (7)!!

Paskatieties, diezgan sakariga programma NA:

Ārlietas, valsts drošība

  • novērsta Latvijas atkarība no Krievijas enerģētikā, finanšu un nekustāmā īpašuma jomās;
  • aizsardzības finansējums 2% no iekšzemes kopprodukta;
  • ikvienā pašvaldībā Zemessardzes vienība, kas apmācīta un apgādāta tā, lai draudu gadījumā varētu rīkoties patstāvīgi;
  • pārtraukta uzturēšanās atļauju izsniegšana par nekustamā īpašuma iegādi;
  • pārtraukta Latvijas valstij naidīgu organizāciju darbība Latvijā;
  • pilsonības atņemšana naturalizētiem pilsoņiem par svinīgā solījuma pārkāpšanu;
  • Latvijas iedzīvotājus vieno cieņa pret Latvijas valsti, latviešu valoda, kultūra un kopīgs mērķis kļūt par bērniem draudzīgāko valsti;

Edited by Kontortionists
Link to comment
Share on other sites

pases izgatavošanas termiņš ir 2 dienas neskaitot iesnieguma dienu, 6diena nestrādā, takā ātrākais man pase būs 1dien. Un tomēr 60e par ātrumu + soda naudu ar negribas maksāt :D

Ja tev jau tik ilgi nav derīgas pase, tad tev jau ir pasūtīta vēlēšanas kartiņa, ko var izmantot ar ID karti. Man vismaz bija, iečeko savu epastu.

Link to comment
Share on other sites

piektdien būs diskusija pa LTV1 premjeru kandidātiem, tas ko es iepostēju gāja LTV7. tagad baigi iegrūduši naudu krievu redakcijai un kopš septembra sākuma bliež augšā 2. studijā.

Kad esi vienigais krievs kompanijaa, jau ar laiku saac saprast, ka politiskas teemas nav ko cilaat :D

a kas par problēmu? kiška tonka :) ? es piemēram neapvainojos, ka tu par saskaņu balsosi, man nav problēmas atzīt, ka ir cilvēki kuri balsos par citām partijām nevis par to par kuru es. man vienīgās problēmas sākās, kad tās citas partijas mēģina pagriezt valsti no normāla ceļa uz grāvi (no Rietumiem uz Austrumiem).

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...