Jump to content
GIGN Forum

Te ir Latvijas naakotne...


Kontortionists
 Share

Recommended Posts

Artusu atbalstu tikai par to, ka jārunā skaidra valoda, nehuj stostīties, bet visam pārējam es nepiekrītu.

Viņš savu reitingu ceļ ar to, ka izvilina tādu informāciju no esošajiem pipariem, kādu cilvēki nav dzirdējuši.

Viņš ir kā kebaba griezējs, šķipelē vienu un to pašu sūdu caurām dienām un nomelno tos, kuri jau tā ir melni citu acīs.

Link to comment
Share on other sites

ble es nezin kapec es vispar te meginu jums kaut ko skaidrot. jus saucat politikus par zagliem, bet aiz ta nestav reali pieradijumi. tikai baumad un tenkas. padomajiet vienu reizi par to, kas ir politikis, no kurienes vins nak un kapec dara to ko vins dara. un par tik zemu algu.

korupcija musdienas... yeah sure... visi parvisiem zin visu.

ir tikai baumu #kapecbalsotparsudu, bet .. musu politiki nav suudi. vivi ir vienigie, kas par mums iestajas. iestajas liekot uz galda visu savu karjeru un privato dzivi.

suudi esat juus kas nespeejat izveidot savu viedokli nebalstot to uz 2viem reklamu sizetiem televizija un 3 video juutjuuba

beefs

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Vispar nesaprotu ko iespringt par politiku...

Gribi kaut ko mainit? Nesedi majas un nemuldi ka citi neko nedara. Ej, piesakies, tiec ievelets un sakarto valsti. Ja nevari- AIZVER MUTI.

Man ta politika bijusi nebijusi, un vienalga kas tur visu groza. Es izdomasu ka izdzivot tapat un raudasana man nepalidzes. A par Artusu, vienu raidijumu lidz pusei paskatijos, talak vnk atsita duusu. Calim prata 0, zinasanas 0 un nemaz nerunasim par uzvedibas eetiku. Vins vnk apruna baumas un meginu kaadu no viesiem uzvilkt.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kaimiņš saka to, ko visi jau zin blabla, bet viņš SAKA. A bļat, tos visus vecos kraķus, kuri visi dirš pēc vienas stabules, pretīgi klausīties. Cik tupam jābūtu, lai nopietni uztvertu lielāko daļu no viņiem. Straight shittin you un pat nepamirkšķina ar aci.

Attiecībā uz Kaimiņu, viņš varbūt nav ļoti specīgs politikā, bet nezkatoties uz to ir interesanti sekot viņa darbībām, kaut kas ārpus rāmjiem un nav tas pats pielaizītais, piežņaugtās kaklasaitītes stils, kā visiem pārējiem 'nopietnajiem politiķiem', uj*bani klauni. :) Pie tam, ja viņš būtu tāds pats, kā visi, viņš kā parādītos, tā pazustu, visi par viņu aizmirstu un nāktu vietā cits kārtējais, pielaizītais 'kaimiņš'.

Edited by Oddijs
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

goodmen tad tikpat labi tu varētu balsot par latvijas krievu apvienību (tā kurā ždanoka un pārējie "dabas brīnumi").

par Kaimiņu runājot, es sapratu, ka viņš nevelk līdzi gudriem cilvēkiem pēc suņu būdas raidījuma kurā viņš bija ar Tīronu un Agri Rītupu. viņš ir pabeidzis aktierus and that shows. tīri uz runāšanu pie mums vairs neizbrauksi. 90ajos jā. tā ka tie, kas grasās par viņu balsot, ir 90o gadu banānrepublikas līmenī (Zīgeristu atceraties? droši vien ka nē, liela daļa no jums ir pārāk jauni lai viņu atcerētos).

Link to comment
Share on other sites

paga stop, pēc tādas loģikas sanāk, ka ja tu neesi apmierināts ar valsts politiku, tad vienīgais process ir pašam tikt ievēlētam? tas man nedaudz atsit tāda čegevaras revolucionāra taktiku. kaut kas nav kārtībā, ņemam rokās dakšas un uz Rīgu, pie Saeimas bruģi dauzīt ja?

Link to comment
Share on other sites

Parasti sūdzas, īd, raksta niknus komentārus un rakņājas pa netīro veļu tikai zemākais sabiedrības slānis. Cilvēki, kas neko īsti dzīvē paši nav sasnieguši, kas nespēj normāli nopelnīt un kam būtībā skauž, ka viņi nav tik izmanīgi kā "resnie politiķi" un biznesmeņi. Cilvēki nesaprot, ka dzīvē un Latvijā, kā postpadomju valstī, katrs mēģina izbīdīt kādu štelli, lai sev un ģimenei būtu labāka dzivē. Katrs meklē savu interesi un tas ir normāli. Un pieauguši cilvēki to saprot un respektē. Tikai plebeji kliedz, cik dzīve nav godīga, ka viņus visi uzmet, ka politiķi ir cūkas...kā tādi dauņi, jo brīvajā laikā nevis domā, ko var mainīt dzīvē, bet lasa dzelteno presi, pietiek.com un citus sūda portālus.

Daudziem latviešiem ir cietēja komplekss + viņi ir slinki ar augstu aiztures līmeni, baidās riskēt, baidās kaut ko darīt, sēž un pūst ofisā, kāmēr lasa TVNET, jo darīt tāpat nav ko, un raksta dzēlīgus un nožēlojamus komentārus, jo saprot, ka vakarā jāatgriežas savā 2istabu dzīvoklī Pierīgā, par kuru vēl paņemts kredīts.

Tie, kas dara kaut ko savā dzīvē, viņi saprot, ka citi arī mēģina darīt un nenosoda viņus par to. Viņiem nav laika rakņāties citu vēļā, jo laiku investē savā dzīvē un attīstībā.

Es gribētu pabeigt ar 2 citātiem:

"Roka roku mazgā, abas tīras" - nezinu, kas, bet tā ir realitāte.

"Uz zemes nav taisnības, dūrei tik spēks" - kaut kāds latviešu rakstnieks, bet tas ir attiecībā uz esošo krievijas situāciju. Angliski varētu teikt "Might makes right".

Edited by Kontortionists
Link to comment
Share on other sites

Kontortionist,lasot tavus postus slikti paliek,neraksti tik daudz. Nesaprotu, no kurienes esi sasmelies tik daudz liekulibas. Katra rindkopa tu raksti "cilveki" "dzive" "latviesi" utml, nosaukdams pilnigi subjektivas, gaisigas lietas, sads rakstibas stils raksturigs pusaugu vidusskolas domraktos par Rudolfu Blaumani.. Tev skiet,ka tu zini visu par dzivi, bet patiesiba tu ne suda nezini, dzivodams sava idealaja kastite.

Tu meri cilveku pec ta, ko vins ir sasniedzis , kur stradajis,kur ir bijis, kam roku paspiedis vai ar ko pargulejis, kam fotografijaas blakus stavejis, pats budams parasts, aizspriedumains interneta klerks, glorifice aklu dzisanos pec saviem izcilibas, pasapmierinatibas, palaizot garam visu dzivi. Ta ir vienkarsi trula masturbesana.

Zini, kapec daudzi grib balsot par Artusu? Tapec,ka vins ir interesants. Un viss. Tam nav nepieciesama nekada argumentacija. Tu saki,ka vins dzive neko nav sasniedzis. Pienemu,ka tada gadijuma neorientejies skatuves makslas, un vispar makslas, tas pierada,ka tev ir sekla iekseji mentala pasaule un tu nespej pilnvertigi spriest par pasaule notiekosajiem procesiem. Varbut aizej uz Veceni, man skiet,ka oktobri vel bus divas izrades.

Es nevaru ciest tik seklus cilvekus ka tu, kuri spriez tik vienkarsi. Jus esat tik loti ierameti, tik nesalauzami, par jums var teikt,ka jus sava zina vispar neeksistejat, jo jums nav speja just pardzivojumus un redzet to citu aciis. Vismaz aktieros loti labi izstrada so speju, tas ir loti smags darbs. Redzi, aktieris var but ari stulbs, bet speja just cilvekus ir vina galvenais ierocis. Un to "speja just cilvekus" tu noteikti saprati nepareizi.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

lol what es neatbalstu superrembo un nevienu seit, parbaudi IP ja doma, ka man multi acc, LOL!

Es nevaru ciest tik seklus cilvekus ka tu, kuri spriez tik vienkarsi.

Es esmu sekls un seklums ir visa dziives essence. Butiba visi cilveki ir sekli un tie, kas to noliedz, ir liekulji!

Zini, kapec daudzi grib balsot par Artusu? Tapec,ka vins ir interesants. Un viss.

Jaa, interesants prieks lohiem, jo vini nesaprot, ka isteniba tas jaaklis cirku taisa, lai sev uzsistu popularitati un apmierinatu savu ego, jo luk tagad visi par vinu runaa un domaa. Vins nav altruists, vins ir egoists, lai ka vins meginatu to sleept. Tas ir nozelojami, ka vins saka, ka ir "atklaats", jo atklaati ir tikai naivi beerni un luuzeri, kuriem nav ko sleept (tatad dzive neko nav darijushi).

Shada attieksme simpatizee jaunieshiem, kas lasa 4chan, reddit, 9gag, runaa anglicismos, neko isti nejedz no realas pasaules un pavelkas uz vina TV teelu.

Edited by Kontortionists
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...