Jump to content
GIGN Forum

Te ir Latvijas naakotne...


Kontortionists
 Share

Recommended Posts

Jā, par šo arī biju traki smējies, viņš ar savu leksiku un uzvedību parādīja - cik tad īsti viņam iekšā izturības ir, un tās nav!

No šīm vēlēšanām sagaidu tikai kaunu, un atkal cīņu starp Vienotība un Saskaņas centrs, nekas īpašs!

Link to comment
Share on other sites

Es balsošu par Kaimiņu. :)

Nu i duraks. Vins uz tadiem naiviem lielajiem beerniem ari nopelnis balsis. Ja saprastu kaut ko vairak par dzivi, tad redzetu, ka vins ir Don Kihots - sapnotaajs un nejedz neko no realitates. Vina argumenti ir smiekligi. Izmantot personigos apvainojumus un nelaut otram runat ir zemakais limenis. Vins ir lupata.

Direktors ne reizi vien ir sasmērējies

Jebkurs, kas kaut ko ir darijis dzive, ir sasmerejies. Nebusim naivi. Artusam vel to nesaprast, tapec ka vins neko nav sasniedzis. Lai izceptu omleti, jasasit olas. Tikai lielie beerni to nesaprot.

Vienigais, kur atbalstu vinu ir ciinjaa pret Maximu, jo tas ir nopietni.

Bet vins cietis fiasko savaa karjeraa. Tapec, ka naivi lielie beerni kaa vins uz neko nav spejigi un nopietni cilveki sho aakstu nenems par pilnu. Var redzet, ka vins ir neizaudzis tiinis, vinam nav gimenes, vins dzivo ar suni, nav draudzenes, parak liels liberalais memlaks.

Edited by Kontortionists
Link to comment
Share on other sites

Kaimiņš ir labs aktieris. Politiķis viņs diez vai ir. IMHO

Kaimins ir Latvijas Alex Jones...vel tik talu nav aizgajis, bet kaut ko tamlidzigu atkadina jau. Paskatisimies, kas bus pec 20 gadiem.

https://www.youtube....h?v=IVTYC6chmnU

Skatities vinu ir jautri, bet valdit nedrikst dot, jo patiesiba vins neko vairak par uzbraucieniem citiem nesaprot ne no dzives, ne no likuma, ne no politikas.

Ja vins valditu, tad vins visdrizak pieteiktu karu Putinam vai izdaritu kaut ko tikpat stulbi emocionali spontaanu, kas ilgtermina rezultetos pilniga pakaljaa.

Vins meklee, nevis ko labot, bet kam uzdirst.

Edited by Kontortionists
Link to comment
Share on other sites

Ko nozīmē - es balsošu par kaimiņu/ušakovu/lembergu? Kas - politiskās partijas jums ir kaut kāds realitātes šovs? Vēlēšanas vienkārši izklaidīte ar šašliku idzeršanu un kopīgu uzvarētāja sagaidīšanu vieglā prātā? Dauņi!

Beefs

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

https://www.youtube.com/watch?v=CFbmf9i6tG8

https://www.youtube.com/watch?v=NquqQVGpwrI

^^^

Kaimins diezgan nozelojami shajos showos nodirs cilvekus, nelauj viniem runat, ir agresivs, etc...

Vins uzvedas kaa tiinis pubertaates vecumaa, nav izaudzis. Grib darit baigi kruti, bet beigas taa tizli vien sanak.

Tapec ari nebalsoshu par vinu, lai kadas vinam tur pareizaas idejas.

Labak gudrs un negodigs valditajs, nekaa stulbs un godiigs.

Link to comment
Share on other sites

Balsošu par Kaimiņu kaut vai tikai tāpēc, ka viņš ar kaut ko atšķiras no visiem pārējiem solītājiem. Kā cilvēks man viņš besī nenormāli, bet viņš principā vienīgais iemesls kāpēc vispār sāku interesēties par politiku.

:slap:

  • Viņš ir daiļdirsējs;
  • Viņš ir saraksta apakšā, izredzes viņam tur tik ir tuvu 0;
  • Balsot par mazajām partijām, kuras nepārvarēs 5% slieksni, nozīmē laist balsi vējā.
  • Un viena tante teica, ka aiz viņa patiesībā stāv Gobzems.

Reāli redzu divus variantus - Vienotība vai Nacionālā Apvienība.

Link to comment
Share on other sites

  • Balsot par mazajām partijām, kuras nepārvarēs 5% slieksni, nozīmē laist balsi vējā.

Šis pavisam noteikti nav labas balsošanas prakses piemērs! Šitas ir jau pārāk ilgi iesēdies un tāpēc arī tur sēž vieni un tie paši omāri citās kastītēs...

Nevar gan noliegt to, ka ir nākušas ļoti daudz jaunas sejas iekšā, bet ja šādi balsos, tad arī SC, NA, ZZS un Vienotība nekad no topa nepazudīs, lai kādus solījumus viņi neizpildītu un kādas huiņas nesavārītu...

Link to comment
Share on other sites

Es izlasīšu partiju programmas. Uzreizu atmetīšu tās programmas, kuras solīs pilnīgi nesasniedzamas muļķības vai arī vienkārši būs bezjēdzīgi sacerējumi.

Piemērām - izlasam LRA programmu un saprotam, ka tie ir vienkārši tukši vārdi un pat muķķības. Saprotam, ka zem programmas apakšā vispār nesēž reāli saplānots budžets. Protams, man patīk viņu solījums par 2% IKP zemessardzei, bet - būsim reāli - tik pat labi varēja solīt 50% IKP.

Tagad lasam SC programmu. Ļoti gara programma, bet lielā mērā arī sakrīt ar manu valsts vīziju. Ejam uz viņu 4000 zīmju programmuu - WTF - tā vispār nav aizpildīta šīm vēlēšanām. Apskatamies krievu 4000 zīmju progammu un saprotam, ka viņi vispār nav atjaunojuši savu LV 4000 zīmju programmu un tā nesakrīt ar krievisko versiju. Way to go, saskaņa! Svītrojam ārā.

Vienotības programma ir ok. Nav daudz kur piesieties.

Es tagad vairs nevēlos turpināt lasīt partiju progammas. Bet nu viens ir skaidrs - lasam progammas, atrodam partiju, kura viss labāk atbilst tam ko mēs sagaidam no valsts, tad apskatamies kandidātu sarakstu un paskatamies viņu nesmukums delnā. Ja nav ļoti lieli skandāli (kā lemberga partija vai kalvīša partija), tad ejam balsot par šo partiju un izsvītrojam nevēlamos kandidātus.

Thats it.

Beefs

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kādreiz lasīju partiju programmas intereses pēc. Tagad tā sanāk, ka es neticu nevienai patrijai...Skumji, bet fakts.

Man bija pat tāda dīvaina doma - balsot par tiem, kuri varēs ieviest jautrību Saeimā (Kaimiņš, Priekuls, Repše, u.t.t.), savādāk pēdējā pusgadē no Saeimas nāk garlaicības smaka.. Bet uzreiz atmetu šo domu malā - pārāk bērnišķīgi.

Link to comment
Share on other sites

LaukuAviize - es teikšu, ka cilvēki, kuri atrod sev personas, kurām sekot, ir sūkātāji.

Es balsošu par idejām nevis personām.

Beefs

cik no solītā ir realizēts dzīvē!

Viss ko saka ir tukšas pļāpas!

apnicis jau skatīties uz tām pašām sejām,vjg jaunas dvesmas ;)

p.s. Cik tev maksā partijas?

Edited by LaukuAviize
Link to comment
Share on other sites

:slap:

Esmu viens no tiem pohujistu tipiem. Tā kā manā gadījumā ir divi varianti, vai nu balsot prikola pēc vai nebalsot vispār... Sauciet mani par bērnišķīgu, bet Saeima ir viens liels cirks anyway. Ar izņēmumiem, protams. Viens klauns iekšā vairāk vai mazāk to nemainīs.

Manurpāt, viens no iemesliem kāpēc visu laiku ir vienas un tās pašas partijas - nauda, lielajām partijām tā jau ir sazagta nākošajiem gadiem, savukārt, mazajām partijām nav tik daudz to līdzekļu kā reklamēties. IMO, godīgas vēlēšanas būtu bez reklāmas vispār, pilsonim noliek priekšā katras partijas programmu un aiziet, izlasa un izvēlās. Nekādas smadzeņu skalošanas...

Edited by Zorg`s
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...