Jump to content
GIGN Forum

Vai Latvija iesauc obligataja militaraja dienesta, ja ir pasludinats k


Kontortionists
 Share

Recommended Posts

kuru katru jau neņems,kam armijai ir vajadzi LV nedraudzīgi,kaujas nespējīgi utt.?

vēl jau ir jādod zvērests par to,kad nesaudzējot savu dzīvību,esi gatavs aizstāvēt LV,esi tam gatavs?

vai esi kārtējais neta varonis?

p.s. ja esi vienreiz devis zvērestu,tas paliek uz mūžu!

Edited by LaukuAviize
Link to comment
Share on other sites

Šitie zvēresti ir stulbākais, kas ir izdomāts. Espesily hipokrāta zvērests. Un nav jau gluži tā, ka tev ir izvēle to nedot!

Anyway - ja sāksies karš ar Krieviju, tad ir jālaižas lapās, nevis jāskrien kreklā pret tankiem.

Latvijas armijai nav bruņojuma ko izsniegt kaut kādiem nūbiem, kurus varētu sasaukt armijā. Kot u iesāksi pret tankiem bez, teiksim, spike raķetēm? Un cik tādas ir Latvijas armijai? Nezik.

Beefs

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Es būšu pirmais kas aizbēgs prom. :D

jo iespēja izdzīvot karojot pret lielvalsti ir 1:10000000

Ja latvijai būtu tehnika, un aprīkojums tad vēl jā, bet tākā,viss ir atkarīgs no nato, kas pat nepaspes rīkoties ja latvijā iebruks krievijas karaspēks.

Link to comment
Share on other sites

Itkā esmu šīs zemes patriots, bet valsti neaizstāvētu, nejau tādēļ, ka būtu bailes, bet nav un nebūtu vēlmes aizstāvēt valsti - valdību, kam nospļauties par tās iedzīvotājiem. Un jā, pie tam jau nebūtu ar ko aizstāvēt - labākajā gadījumā ar ķēdi, grābekli vai huskvarnu..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

beef nav taisnība. aluksnee kajnieku skolaa ir pilns ar veco zviedru armijas brunojumu,ka ari ak4, aptvere 20 lodes,uzkabe ar vel 4 aptverem. ierocis ir loti specigs,bet smags, cilveka var 20 cm diametra caurumu uztaisit no 300m attaluma,lode lido 1,5 km.. no vecajiem laikiem lielajas kazarmaas izmanto tikai 10% platibas,tur var pa abiem staviem vismaz 300 purnus sabazt.. turklat videji pietiek iziet pirmos divus apmacibas limenus, kas ilgst 3 menesi kazarmu rezima, lai jau butu aptuvenas kaujas iemanas un zvera disciplina,jo draz tur pamatigi. zinu,par ko runaju,esmu dienejis,bet tur ir jabut debilam,lai paliktu,gari nestastisu. bet isam laikam tas var but tiri noderigi rakstura audzinasanai un visparejai dzives ponai,kuru var iegut tikai meza naktii gulot ieraumaa,kad sniegs un lietus vienlaicigi gazas virsu, nevis pie datora zvilnejot vai kAFKU LASOT...

EDit:

kontortionist, visi viriesi lidz ~40 ir rezerves uzskaite, ja sakas kars,tu no rezervista klusti par aktivo karaviru,respektivi, tiec iesaukts armija. bet stipri saubos,ka kadu vispar paspes iesaukt,krievija jau visus musu armijas stabus var sabombardet 2 stundu laika...

EDIT2:

bet nedomaju,ka krievijai butu izdevigi uzsakt aktivu karadarbibu LV, jo te ir loti daudz krievu. vismaz no kodolierociem Riga ir pasargata si iemesla del. katra zina tas ir skaidrs,ka mes nedrikstam izradit pretestibu gadijuma,ja vini iebruk,ja nav aktivs obligatais dienests.

Edited by Radiators
Link to comment
Share on other sites

Tad kad es pirms 5gadiem gāju Alūksni,tad ak4 sen jau bija savu nokalpojuši,tā kā nevajag man pasakas stāstīt!

Tgd var jau būt kad beidzot tos dzelžus nomainījuši!

Nu tik traki ar Gašku jau ar nav,čaļiem pat pret asfaltu ir gadījies atsist,nekas nav nolūzis,viss strādā kā vjg. Protams par to atkal savas sankcijas :D

un jā,par mani dziļi maldies :D

Link to comment
Share on other sites

Dzeki, jus nesaprotat. Es kara iet negribu. VNK, es prezumeju, ka liela iespeja, ka notiks kars un gribu sagatavoties, lai varetu sho periodu izturet bunkuraa. Es jau negribu iet front lines ka galja, lai mani nosauj, tapec prasiju par obligato dienestu. Bus laikam par darzeni jaizliekas herp derp

Jebkura gadijuma labak aizstaveties mirt ar godu neka visu dzivi dzivot ar sirdsapzinu ka aizmuku neaizstaveji savu valsti.

Tev taisniba, bet atceries, ka latviesi parsvara ir memmishi ar augstu aizturi un vini baidas pat uz ielas sakauties, kur nu vel runa par realu karu. Krievi ir karstasinigi, tapec vini var ienemt ko velas un kad velas. Lietuviesi ari diezgan karstasinigi, bet latviesiem un igauniem vel taalu lidz tam.

BTW:

Es jau ari esmu tads, es vnk negribetu lai man marodieri maja iebruk, tapec gribeju ieroci.

Protams! Viss notiek apmērām tā: tevi iesauc armijā, dod M4A1, deagle, 2 flash , 1 HE un 1 smoke granātas un tu esi gatavs karam!

A es varesu panemt 4-1?

Edited by Kontortionists
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...