Titans Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Taa es taisu web bet ir divas probleemas: 1. es nemaaku uztaisiit forumu varbuut kaads var pateikt kaa vai arii noraaiit linku kur ir rakstiits kaa to dariit vai adresi kur var nokaccaat jau gatavu forumu. 2.ii probleema ir lloti stulba es nezinu kaa uzlikt maajaslapai izmeerus jo kad manu maajaslapu atver ar lielu izsskkirtspeeju nu tad vienkaarssi neizskataas labi man vajag kautkaa liidziigi gign jo redz vinniem ir uztaisiits taa lai maajaslapa nepaplassinaas pa visu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 1. http://invisionfree.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titans Posted February 4, 2006 Author Report Share Posted February 4, 2006 Thx, ssitais noderees kaa pagaidu variants bet man vajag forumu kas staaveetu uz mana web servera lai es vareetu ....... nemaaku pareizi to pastaastiit bet zinu ko gribu taakaa paliidziet veel!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 A man vajag, dodiet tik šurp! Mācies. Ja galīgi nesaproti un nevari tur atrast īsto vietu, vari uzjautāt, mēs norādīsim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts