griffin Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Sveiki. Lieta taada, ka ik pa laikam pazud skana, bet kad restarteju atkal viss ir ok, citreiz paiet 6 h citreiz 30 min, tas sak kretinet, izmantoju 8win. Ja vajag vel kko, kadus parametrus utt, iepostosu pec prasibas, ludzu palidzat : ) Rada, ka audio device is disabled, not fixed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Skaņas karte, porti, draiveri. Ej nu izzīlē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindijs. Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Pamēģini pārmaukt uz Windows 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Jā, noteikti windows ir pie vainas. Tas ir daunisma sindroms, kad ir līki pirksti un nesaprašana, tad visur vainīgs windows. (runa iet par windows 8) Protams, ja liekam jaunu windows uz vecu govi,(plus vēl lietojam kreiso instalāciju, kā arī ūber datora "paātrināšanas" programmas) tad var būt draiveru nesaskaņas, bet nejau citi mēsli, ko te sludina viens otrs riņķī. P.S. Vienam te ir vajadzīgi vairāki profili, lai varētu pilntiesīgi postot sūdu riņķī.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindijs. Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Jā, noteikti windows ir pie vainas. Tas ir daunisma sindroms, kad ir līki pirksti un nesaprašana, tad visur vainīgs windows. (runa iet par windows 8) Protams, ja liekam jaunu windows uz vecu govi,(plus vēl lietojam kreiso instalāciju, kā arī ūber datora "paātrināšanas" programmas) tad var būt draiveru nesaskaņas, bet nejau citi mēsli, ko te sludina viens otrs riņķī. P.S. Vienam te ir vajadzīgi vairāki profili, lai varētu pilntiesīgi postot sūdu riņķī.. Tu atslābsti, manam čomam bija līdzīga problēma. Viņš pārmauca visu uz Windows 7 un viss joprojām iet pa gludo. Starpcitu, šis ir mans main profils. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted August 1, 2014 Author Report Share Posted August 1, 2014 Atjaunoju sakotnejos iestatijumus un viss aizgaja, skana atkal ir, paldies par palidzibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindijs. Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Atjaunoju sakotnejos iestatijumus un viss aizgaja, skana atkal ir, paldies par palidzibu Kop savu Windows 8, jo, cik esmu dzirdējis tad viņš ir baigais mēsls un karās. Veiksmi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 Man patī kāds tu zinātnieks esi. Dzirdēt var daudz, beidz staigāt pa tirgu, un pamēģini pats. Kā arī advokāts minēja, ja tev kkas karās, tad tev ir līki pirksti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindijs. Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 Man patī kāds tu zinātnieks esi. Dzirdēt var daudz, beidz staigāt pa tirgu, un pamēģini pats. Kā arī advokāts minēja, ja tev kkas karās, tad tev ir līki pirksti. Labi, iespējams. Pats neesmu saskāries ar šādu problēmu, bet sniedzos pēc informācijas no draugu avotiem. Šoreiz nesekmīgi, atvainojiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Tu atslābsti, manam čomam bija līdzīga problēma. Viņš pārmauca visu uz Windows 7 un viss joprojām iet pa gludo. Starpcitu, šis ir mans main profils. Kur kaut ko tādu var uzrakstīt? Vajadzēja Hakintošu uzpist, ja jau Windows vainīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted August 9, 2014 Report Share Posted August 9, 2014 Kop savu Windows 8, jo, cik esmu dzirdējis tad viņš ir baigais mēsls un karās. Veiksmi! HAHAHA Joke of the day. w8 ir krietni spēcīgāks, kā w7, tiesa līkročiem vienmēr rodās problēmas. Nākamreiz iesaki pārinstalēt uz Millenium! Sāc ar draiveriem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now