Jump to content
GIGN Forum

rigassatiksme.


Noyd
 Share

Recommended Posts

Hey. Gadijās negadijums autobusā. Šofera vainas deļ izsitu ar muguru stiklu. RS sazinājās ar mani, un minēja - ja es vēlos saņemt kopensāciju, jāvēršas ar iesniegumu RS. Pat nebiju pa kautko tadu iedomājies, un darbā nevarēju izdomāt, kāda būtu tā summa?

Gaidiju jau atbildi ar milijoniem! :)

Edited by Noyd
Link to comment
Share on other sites

Moralka tāpat ir jāpierāda ar speciālistu slēdzienu. Nevar tā nahaļavu cerēt uz no tukša gaisa izzīstu summu.

edit. Protams, RS var uz pašiniciatīvas principa kaut ko simbolisku dot, bet tas būtu tikai, lai izvairītos no potenciālās tiesvedības.

Edited by enjoi
Link to comment
Share on other sites

Kādā praksē? ASV tiesu praksē? :) Atlīdzības apmēru par morālā kaitējumu nosaka tiesa pēc sava ieskata, ņemot vērā tā smagumu un sekas. Šeit nav iesaistītas multimiljardu vērtas naftas vai tabakas kompānijas, diskriminācijas darbavietās, nepamatotas ieslodzīšanas, u.c. lietas, kas sabiedrībā rada plašu rezonansi. Viss kas šeit ir - sasists stikls un viegls izbīlis (visticamāk), kas nav bijis par pamatu dzīvības, veselības, goda, cieņas, darījumu reputācijas aizskārumam. basta.

Link to comment
Share on other sites

Tieši tā... Ir līdzīgas prāvas bijušas LV un nekad nekad nav bijusi morāla kompensācija milojnos. Man šķiet, ka maksimums bija 100k par bērna nāvi dzmedību laikā, un tas arī momentā tika pārsūdzēts no slimnīcas puses.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...