Slāpeklis!* Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 Ir kādam kāds zināms cilvēks kurš meklētu darbinieku? Ir tāda situācija, ka pārvācos uz Rīgu, un nezinu kur lai sāk darba meklējumus, varbūt kāds var izpalīdzēt GIGN'ietim? nva.gov meklēju bet tur viss sarežģīti, visur vajag pieredzi etc shit. Pieredze man ir tehnikas remonti, strādājis esmu uz traktora, protu strādāt ar hidromanipulatoru un ar šķeldotāju. Tiesības ir traktoru un vieglās automašinas.. Cik zinu ļoti viegli atrast caur pazīšanos, tikai man tādu nav, tāpec nezinu ar ko lai sāk.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeeMonS Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 Pats dabūju ar ss.lv starpniecību, pastaigāju vairākas intervijas, atradu īsto un viss notiek. Arī pazīšanās nekādas, nebija u.t.t. Seko līdzi kas ss.lv notiek, tur bieži ir daudz reālāk kaut ko atrast nekā NVA. Vēl aizpildi cv.lv pieteikumu visu, viņi paši meklē cilvēkus, ja būsi vajadzīgs pazvanīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha96 Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Varu piedāvāt darbu AS „Ceļu pārvalde” vai arī “Skonto Būve”. Abos uzņēmumos uz doto brīdi vaig traktortehnikas vadītājus, bet ir tikai viena problēma man vaig zināt kādas kategorijas traktortehnikas tiesības tev ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted July 31, 2014 Author Report Share Posted July 31, 2014 Varu piedāvāt darbu AS „Ceļu pārvalde” vai arī “Skonto Būve”. Abos uzņēmumos uz doto brīdi vaig traktortehnikas vadītājus, bet ir tikai viena problēma man vaig zināt kādas kategorijas traktortehnikas tiesības tev ir. Nu pag, es gaidu ziņu no pasta stacijas pie lido Man ir A un B tiesības traktoriem Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Nu pag, es gaidu ziņu no pasta stacijas pie lido Man ir A un B tiesības traktoriem Pastnieks ar traktoru... HARDCORE 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now