Slāpeklis!* Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 (edited) Sveiki. Problema tada, ka gign go serveris vieniigais kursh man karaas augsha, ejot ieksha talak par komandu izveli netieku, pings uzlec un viss. Esmu meginajis spiest verify integrity of game cache, pat izdzesu go no pc, vilku pa jaunam, bet bez izmainaam, varbuut kads ir sastapies ar shadu problemu un varetu palidzet, divus scrn uzstaisiiju kas man radas esot serveri. Edited July 13, 2014 by Slāpeklis!* Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Varbūt kaut kas pakāries ar access. Esi mēģinājis ar citu acc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted July 13, 2014 Author Report Share Posted July 13, 2014 Varbūt kaut kas pakāries ar access. Esi mēģinājis ar citu acc? No otra acc tas pats.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Caur citu datoru esi testējis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted July 13, 2014 Author Report Share Posted July 13, 2014 Caur citu datoru esi testējis? nope. Nezinu kas man tur truukst neatceros bija lidziiga komanda kaa cl_downloadfilters all or etc shit, mosh tas ir vainiigs, tjip kad laade serverii ieksha novelkas trukstoshie faili automaatiski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted July 22, 2014 Author Report Share Posted July 22, 2014 Joprojam aktuaali.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now