Jump to content
GIGN Forum

Kurš Linux ir labāks, kas patērē vismazāk RAM?  

22 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Tas Shrike-Linux un ir Rad Hat linux tongue.gif un viņs ir komercionālais linux, cip, kaut kas tur ar licenzēm saistīts bija...bet par to es nezinu. Red Hat alternatīva ir Fedora linux. Izstrādātājs tas pats kas Red Hatam, tik viņš ir bezmaksas.

Tos augstāk minētos linux distrus es bi vairāk ieteiktu instalēt labāk uz workgroup pc, bet nekā serverim.

Bet varbūt es maldos 76.gif

Karo4e liec Slackware cool2.gif nekļūdīsies. Cik atceros tad worm kaut kā teica, ka GIGN arī griežas uz ši linux distra.

Link to comment
Share on other sites

Priekshkam tev Linuk lieto tak windows, es nezinu kas buutu ja man kompim peeksni uzinsteleetu Linux, es laikam pakaartos. Nekad muuzhaa nav bijusi saskare ar Linux, taakaa nezinu kas tas shits taads ir un kaa ar vinu riikoties wink.gif

Edited by LiL_Netii
Link to comment
Share on other sites

CS serveris labaak iet zem windozes zaban.gif dziives realitaate

Ja nu tomer ir veelme pachakareties, tad ieteikshu njemt veraa to, ka CS vislabak griezhas uz kastes, uz kuras negriezhas nekas cits. Ar to es gribu pateikt - nekadi grafiskie navaroti. Visi augstak mineetie drankji ir vairak vai mazak parbaazti ar fiichaam un nevajadzigam lietaam. Ja nu tomer ir veelme iemeginat linux kaa sistemu uz kuras hosteet CS, tad ieteiktu slackware vai gentoo. Abu distribuciju gadijumaa jaatceras, ka bus daudz jakjepajas un kasti praktiski izmantot vares vairak bez monitora nekaa ar...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...