Jump to content
GIGN Forum

Lumpy

SuperMoto
 Share

Recommended Posts

[sM] Lumpy: Permanently banned player "SuperMoto*" (reason: nrc).

+-[Access denied]----------------------------------------------

| BAN ID: 14288

| ADMIN: Lumpy

| BANNED NAME: SuperMoto*

| BANNED STEAM_ID: HW_ID_0:0:577002964 (nosteam generated ID)

| REASON: nrc

| TIME SET: 2014-06-12 13:42:04 (less than a minute ago)

| EXPIRE: Never

| More info: http://www.gign.lv/ban/14288

Speju italy un Lumpy iedod banu, par kkadu nrc,

Edited by SuperMoto

Speju italy un jocigais Lumpy iedod banu, par kkadu nrc, pilnigs idiots.

Par šādu attieksmi, iesaku paildzināt procesu, nu izskatīt pēc ~nedēļas..

Kā tu vari nosaukt cilvēku, kuru Tu nemaz nepazīstī, par id****? :thumbsdown:

• Like 1

Es nesmu vainigs ka es ta sauju, jau ieprieks teicu de_contra, kad man iv4iks teica ka ir aims... un kur man tur bija no recoil kad man vins bija 5m no manis un es savu ar Fammas kura nemaz nerauj uz augshu...

Par šādu attieksmi, iesaku paildzināt procesu, nu izskatīt pēc ~nedēļas..

Kā tu vari nosaukt cilvēku, kuru Tu nemaz nepazīstī, par id****? :thumbsdown:

Manas kropligas sausanas dēļ, mani nobanoja, biju loti dusmigs, tak izskatat cik ilgi gribat css vispar nav iespejams normali paspelet visi viens uz otra rec par wh un aim, laiks pariet uz cs go

PS. dators kroplis nav garumzimju

Un atvaino par lamuvardu

Nu, nezinu. Var jau būt, ka acis man ir atradušas no css, bet tad tev kaut kas iekš cfg nav kā tam vajadzētu būt. Katrā gadījumā, būtu labi, ja uzmestu aci vēl kāds italy demo.

Edited by Lumpy

Nu, nezinu. Var jau būt, ka acis man ir atradušas no css, bet tad tev kaut kas iekš cfg nav kā tam vajadzētu būt. Katrā gadījumā, būtu labi, ja uzmestu aci vēl kāds italy demo.

Tiko noskatijos neko ipasu nesaskatiju, nav nejausmas ka to cfg noregulet, vnk nokacju css un speleju.

es vienmēr banošanu par nrc esmu uzskatījis par vājību, jo vienmēr pie nrc ir vēl kaut kas klāt un admins vienkārši nevēlās iedziļināties un meklēt tāpēc izvēlās vieglāko ceļu!

arī aizmirsu piebilst, ka jums vaidzētu zināt ka demkās recoils ir maigi izsakoties nepareizs (pareizais vārds būtu sapists) līdz ar to tikai retos gadījumos var redzēt patieso recoilu kāds spēlē bijis, noskatīšos demku noeditošu postu.

Tātad, kā augstāk minēju vai demo ir sakropļojies vai viņam ir ļoti jūtiga pele, kas ir uzlikta uz nepierastiem dpi. Izskatās pēc otrā varianta, jo ja apsaktīsaties redzēsiet ka viņš 180 turnus veic ļoti labi un fiksi, bet īsās kustības lēni un samīkstināti - vienkārši par lielu dpi salikts, lai vai kā arī nebūtu neredzu iemeslu banu atstāt, nepārliecina ne kripatiņu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...