Jump to content
GIGN Forum

Admini@pub


RagnaR?
 Share

Recommended Posts

Neatradu nevienu normāļu sadaļu kurai būtu vietas šim topikam , tpc iemetu pie problēmām , lai šis topiks pūtu līdz mūža galam!

Laiks iet , gadi arī pagājuši kopš gign atvēra savas durvis ikvienam cs spēlmanim. CS 1.6 kā tāds jau mirst nost. Nav kas spēlē un redzot to ,ka gigna pubā admini spēlē diezgan reti , rodas jautājums varbūt derētu pieņemt jaunus adminus pubā , kuri cs 1.6 nav atmetuši un ir gatavi uzraudzīt serveri? Papētīju memberos cik ir adminu tur dzīvo. Kopā visā gignā ir vairāk kā 150 šādu eksemplāru un pasakiet vai tiešām visi šie spēlē un domā kādreiz spēlēt cs?

Daudziem jau ir ģimenes , dzīvo ārzemēs un par tādu kontru sen aizmirsuši.

Šodien iegāju pubā un nospēlēju gandrīz stundu ar vienu bebri kurš pārkāpa noteikumus lietojot palīgprogrammas. Ja mēs runājam par /calladmin , tad man liekas ,ka vispār šo mēslu var izņemt no servera , lai nejauktu citiem prātu , jo tāpat reti kurš admins ieraugot webā ,ka kāds izsauc adminu - ignorē ziņu un darbojas tālāk pa forumu.

Varbūt sāksim aci uzmest arī uz pub un nedaudz padežūrēsim arī tur , jo ja admini tur nebūs , tad arī drīz spēlētāji no turienes tiks kā lopi izkauti.

Čill

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...