ManuVietuIenjemRegistretais Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 Man kā IT guru ir nepieciešama palīdzība. Vajadzētu visu windows pārinstalēt, jo kompis daudzu gadu gaitā ir diezgan piedirsts. Nu tad tagad radās jautājums vai man likt to pašu veco XP kas man ir, vai win7/8? Un cik pa ausu galam dzirdēju, win7/8 uzstādīt ir ļoti vienkārši, savukārt XP ir daudz grūtāks pasākums. Pietam kā tur ir ar to datu saglabāšanu? Pa it kā jau visu C disku (win, programas) laikam varētu iznicināt un D disku (all my stuff) saglabāt. Kompim rādītāji: Pentium dual-core E5300 2.6ghz 2GB ram Ati radeon hd 4600 series Tadu info man rāda, ja vajag vēl ko zināt, lūdzu pasakat kur to var apskatīt. Ir kadi suggestions for dummies? Vai labak kadam citam šo pasākumu uzticēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 Lol! Miskaste to veco elektribas rijeju. Ta pat driz nomirs! Bet ja nopietni, tad - XP vispar vairs netiek suportets. Varetu likt win 8, bet tas bus tads kulturas soks. Win 8 labak sadzivos ar 2gb atminas. par dokumentu saglabasanu - saglaba my dodcuments mapi, tur parasti tur dokumentus (you know) Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted April 29, 2014 Author Report Share Posted April 29, 2014 Tik daudz cik es uz kompja darbojos, man neko labaku nav nepieciesams iegadaties. Lai gan šis jau ir nostradājis man kadus gadus 6-7 laikam, vel būs japamoka. Ok, skaidrs par win. Nu man my documents (vina uz C diska) nebus vietas visam. Man C disks tikai 39GB rādās. Toties datus man uz kadiem 100GB vajag noturet. A ka tad ir ar uzstādīšanu? Nav vairs ka agrāk tur jacakarejas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 Iemet flashaa w8, uzflasho, lai var to fleshku palaist caur bios un viss parejais ir elementars. Ir arii metode kaa dabut legaalu w8 par briivu. Ja tev bail pachakaret datus un isti nezini kas un ka, tad labak atmet kaadam faifu un lai sadara visu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted April 29, 2014 Author Report Share Posted April 29, 2014 Kurs no visiem man javelk? http://www.fano.in/browse_old.php?search=windows+8&incldead=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 w8.1 pre-activated - mazak problemu tev.., bet taisi local account, kad tur prasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 28, 2014 Author Report Share Posted July 28, 2014 Beidzot beidzu slinkot un novilku win, esmu gatavs uzstadit. Man aizdomas ka man lielakais glash ir 4gb, negribu baigi meklet, jo vajag vismaz 5gb. Kadas alternativas tam? Man kaut kadi vecie cietie diski ir, varbut tos var pielikt un no tiem kaut ka instalet or something? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Nopērc 8gb flash, nākotnē noderēs. Vari lejupielādēt mazāku instalācijas versiju arī. Ar disku var. Problēmām nevajadzētu būt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 28, 2014 Author Report Share Posted July 28, 2014 Man liekas es disku pedejo reizi raksitju 9. klasee, un tas ir sen Atrak bus aizbraukt flashu nopirkt, bet to ari negribas, jo domaju ka man vismaz 5 flashi metajas kaut kur, tik visi laikam veci 4gb. Lab, kaut ko bus jasadoma, cik lasiju, nekadu citu iespeju laikam nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 (edited) nekadu citu iespeju laikam nav. Vari lejupielādēt mazāku instalācijas versiju arī. Ieej fano, apskaties versiju kura sver zem 4gb. P.S. Here you go. Edited July 28, 2014 by Sātana advokāts Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 (edited) Kāds W8? Tā miskaste neko labāku par XP nvar uzturēt Edited July 28, 2014 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 29, 2014 Author Report Share Posted July 29, 2014 and Im back...Meginaju gan caur Rufus, gan WintoBootic taja flasha ielikt. Un kad meginaju palaist lai flash aiziet, restartejot, tur kaut kadu erroru izmeta (nekas neaizgaja vienkarsak sakot) un nekaa. Any suggestions kas par vainu un ko darit/meginat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chevy Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 (edited) Paga... tu gribēji uztaisīt Win8 (boot) caur FlashDrive? http://thepiratebay.se/torrent/8391831/Make_Bootable_USB_Pen_Drive_For_Windows_XP_Windows_7_And_Windows Edited July 29, 2014 by Chevy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 29, 2014 Author Report Share Posted July 29, 2014 Nu prieks ta win 8.1 ko man tur augstak ieteica. Un man nevajag vel citas programma, jo caur taam jau vajadzeja varet uzflashot. Tik kad reastarteju un spiezu lai kompis bootojas no flasha, man parada ka kaut kads errors ir un jaspeispiez crt+alt+del un talak iesledzas tapat caur xp un nekaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chevy Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 es zinu, ka mēģināju arī vienu no šiem boot-eriem un viss sanāca... tikai neatceros īsti kur es to atradu iespējams, ka šis bija īstais... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 29, 2014 Author Report Share Posted July 29, 2014 ar tavu iedoto brinumu vispar nekas nesanak... noformateju tikai flashku un viss... kur irmaja ailee prasa ielikt failu, tur iso nemaz nelauj ielikt un pa lielam prasa xp source. Nekaa nesaprotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chevy Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 (edited) pamēģini tad šo, jo zinu, ka šis offic man gāja.... http://thepiratebay....rives%28EASY%29 palasi komentārus, lai būtu skaidrs, ja kaut kas ... khm khm... Edited July 29, 2014 by Chevy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 29, 2014 Author Report Share Posted July 29, 2014 Es jau rakstiju ka Rufus meginaju... blin kaut es laikam daru ne ta... Ari bios mani neiemet, bet kaut kadu citu sudu izmet. Pat nezinu ka, bet biju ticis lidz tam lai palaistu no flasha, kas nenostradaja. Kads man var apskaidrot kaut ko saprotama latviesu valoda? Visur kur lasu angliski, katru otro vardu nesaprotu, un nejau tapec ka sliktas valodas zinasanas Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 Ēm, ok. Tu uzliki, lai dators palaiž flash kā primary device? 1st usb device, 2nd hdd u.t.t. Ja tā, tad mēģini citu windows 8 / XP versiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 29, 2014 Author Report Share Posted July 29, 2014 Nu jaa, uzliku taa, tad vins tjipa raksta press any key... Uspiezu un izmet error un nekaa. Ko citu man vilkt? Link for dummies pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 (edited) wintoflash.com Foolproof. Uzmaunto ISO windows image kaadaa Daemon toolii. Atver programmu - noradi flash draivu un virtualo draivu ar windowsu. Pagaidi 10 minutes. Bootable flash - ready Edited July 29, 2014 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chevy Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=Ifyem1ZW4OE Ļoti labi vēl darbojas ar šo - http://www.microsoftstore.com/store/msusa/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnToolpamācība tur arī ir Edited July 29, 2014 by Chevy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilgors Trauts Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 Uzliec uz tā mēsla linux Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chevy Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 (edited) būtu īstenībā vieglāg uzmest win xp sp3 un viss (ļoti easy pīzī džapanīzī) win 7 arī ir viegli uzmest virsū... bet nafig to 8..... ar XP daudz esmu čakarējies kopumā, ar 7 bik mazāk kā ar XP, bet ar 8. vispār negribu... mēsls Edited July 29, 2014 by Chevy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 29, 2014 Author Report Share Posted July 29, 2014 Nuu, tapec es sakuma jautaju ko labak likt, neka vairak ari neviens neieteica. Varbut vel nelikt bet pagaidit vel komentarus? Mani baida tas ka mands kompis ari varetu nevilkt to win8. Nu man nav ne jausmas kas ir linux un ko tas zvers dara, tad labak laikam tik traki neeksepimentet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now