Jump to content
GIGN Forum

GGWP Baltic CS:GO Cup by Zowie


Recommended Posts

Sakarā ar lt.gif Lietuvas biroja atvēršanu iekš GGWP.pro ,kā arī lt.gif Lietuvas GGWP.pro mājaslapas atvēršanu. Organizātori paziņo par csgo.gif Counter-Strike:Global Offensiveturnīru ar nosaukumu GGWP Baltic Cup #1by ZOWIE.

Pasākums notiks 17 - 18 maijā, i-net klubā 3D Relax Cube lt.gif Lietuva, Klaipēda ( Vingio gatvė 29 ). Savukārt spēles notiks nevis uz parastiem monitoriem, bet uz projekcijas ekrāniem .Tieši uz šādiem ekrāniem arī pagājušā reizē notika turnīrs. Toties skatītājiem atkal būs iespēja sekot spēlēm uz lielā ekrāna kluba bārā, kā arī ar live strīmu palīdzību.Tuvākajā laikā tiks paziņota detalizētāka informācija par online kvalifikāciju, kuras uzvarētāji iegūs BEZMAKSAS dalību LAN-turnīrā. Nu un, protams, otrās spēļu dienas beigās notiksAFTERPARTY priekš visiem dalībniekiem un turnīra skatītājiem.

CSGO%20PX.png

- Reģistrācijas maksa no komandas: € 45 (150 Lt)

- Maksimālais komandu skaits: 16

- Sistēma: grupu posms + play-off single elimination best of three

- Mapes: dust2, inferno, train, nuke, mirage, cache, season

Piedaloties 16 komandām balvu fonds sastādīs € 600 (~2070 Lt) + € 1015 (~3505 Lt) spēļu atribūtikā un tiks sadalīts sekojošā veidā:

cup1.gif - € 300 (~1035 Lt) + x5 klaviatūras Zowie Celeritas

cup2.gif - € 200 (~690 Lt) + x5 peles Zowie EC1 eVo CL

cup3.gif - € 100 (~345 Lt)+ x5 paliktņi Zowie G-CM

Visām komandām ir nepieciešams iziet online reģistrāciju, kura ļaus aprēķināt aptuveno dalībnieku skaitu. Potenciālajiem dalībniekiem ir nepieciešams atsūtīt turpmāko informāciju uz e-pastu [email protected]

1. valsts ( lv.gif Latvija, lt.gif Lietuva, ee.gif Igaunija )

2. komandas nosaukums

3. komandas sastāvs

4. tālruņa numurs priekš sazināšanās, Skype, IRC

Pēc pieteikuma iesnieguma uz turnīru par piedalīšanos, Jūs saņemsiet rekvizītus priekš dalības apmaksas. Maksājumu ir nepieciešams veikt līdz 15. maijam (ieskaitot). Ja Jūs veicāt avansa maksājumu pēdējā reģistrācijas dienā, tad obligāti atsūtiet skrīnu, kas apliecina maksājumu, lai mēs varētu laicīgi atjaunot informāciju par jūsu maksājuma statusu. Grupu izloze tiks publicēta 16 maijā.

P.S. Ņemot vērā balvu fonda lielumu un interesi pie turnīra, iesakam neatlikt reģistrāciju un reģistrācijas maksu uz pēdējām dienām, tā kā pēdējo turnīru prakse parādīja, ka Jūs varat neiekļūt 16 komandu skaitā pat pēc tam, kad būsiet apmaksājuši reģistrācijas maksu (tā kā pārējie kolektīvi to izdarīja nedaudz ātrāk).

NB! Piedalīšanās atteikuma gadījumā vēlāk, nekā divas dienas pirms turnīra sākuma, apmaksātā reģistrācijas maksa vai avans NEATGRIEŽAS!

P.S. Osijs kopā ar Antonu @ GGWP.pro izmaksās busiņu Rīga-Klaipēda-Rīga, lai varētu vairāk komandas piedalīties turnīrā, vairāk informāciju par busiņu vaicāt šim kungam - [email protected], skype - live:osi2008 , http://steamcommunit...61197982551228/

Edited by zOle`
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sarosās , sarosās GIGNIEŠI :)

GGWP Baltic Cup online kvalifikācija.

30 aprīlī-1 maijā norisināsies online kvalifikācija, kur ikviens varēs pacīnīties par BEZMAKSAS dalību LAN-turnīrā. Visas spēles līdz pusfināliem notiks pēc Single Elimination Best of One sistēmas, pusfināli un fināls tiks spēlēti Single Elimination Best of Three formātā.

# Datums: 30 aprīlis

# Check-in: 18:00

# Kvalifikācija sākums: 19:00

# Maksimālais komandu skaits: 32

# Skype priekš sazināšanās: live:osi2008

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...