Jump to content
GIGN Forum

Nakts rīta CS:GO spams


Recommended Posts

ha..viņi "neko nenopelna", ka tik daudzi beto. mkei :D

iespājams. tagad vairākas nopietnas tiesas sākušas pret valve. lai arī viņiem pa tiešo sūdī nebūs, drošvien uzspiedīs, lai aizliedz betošanas saitiem izmantot stīm. ASV online gambling vispār ir nelegāls.

Link to comment
Share on other sites

Bija lattelecom dsl nets. piesledzu optikso, tiklidz pardijas iespeja mana maja. paradas problema. spelejot csgo, ik pa laikam paradas connection problem, ko var apiet tikai izejot ara no servera un piejoinojot pa jaunam, kas protams, ka suka, ja spele mm. tad nu man jautajums, vai kadam ir bijis kas lidzigs ieprieks?!.

ieprieksh domaju, ka tas ir delj rutera, bet sodien nopirku speciali fakino neta vadu, kas ka izradas so problemu neatrisina.

any ideas?!

Link to comment
Share on other sites

Hollow, tu vel spele cs ? :)

Link to comment
Share on other sites

Man tieši tas pats, es jau pirms 2 gadiem kkur rakstīju šito lai palīdz, jā tas palīdz, ka pārliek uz 4 portu, bet problēma tāda, ka man ir divi datori, no viena es spēlēju cs un no otra brālis, tā kā sūdīgi iznāk, ka vienam internets visu laiku piš*s.. + Vel tas, ja spēlē no WiFi tieši tas pats, hujzin kas tas par sūdu lattelekomam...

BTW, jeyrazz? Es tevi īsti nesaprotu ESEA, kad sameta ar tevi... nah tu vispār nekomunicēji, kko čakarējies, wtf :D Tev kko paprasa, vispār full ignore, tev nomet drop, tu vienkārši skrien prom?

Edited by acct1mel
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Par gamblinga aizliegšanu esmu par, bet betošana t.i. csgolounge uzskatu par katra sporta neatņemamu sastāvdaļu, lai gan netiek regulēts, kāda vecuma cilvēki beto.

tad njem un beto par reaalu naudu licenzeetos kantoros

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Vēl nedaudz kritīs tuvākās nedēļas, tad nedaudz pacelsies un nostabilizēsies, nav liela jēga tgd sekundē pārdot kko, cenas būs zemākas kā iepriekš bet nu tas dēļ tā ka +/- visi gambling webi verās ciet, būs nedaudz zemāks pieprasījums.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jā, tieši tas. Pirmajā momentā bija labs wtf, es vēl kā reiz spēlēju alu sadzēries :D

Bet izskatās, ka arī ar vakardienas updeitu salabots.

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...