Jump to content
GIGN Forum

Nakts rīta CS:GO spams


Recommended Posts

Nu gan esiet piespamojuši ar sūdu. :)

Runājot par turnīru, kas šobrīd notiek: the best 'desk'. Nezinu kā sauc to spotu, kur viņi visi sēž dīvānos un apspriež pirms/pēc spēlēm kas kā. Vakar arī fnatic un old tsm uznāciens bija reāli labs + pēc tam vēl 'desks' to visu uzlaboja. Nakts smieklu deva. :clap:

Iemetīšu vēl par ko runāju:

http://www.youtube.com/watch?v=HDIkaoySbaY&feature=youtu.be

Redditā neatradu old TSM un desk momentus, ja interesē apskatities vakardienas VOD.

Edited by atkars
Link to comment
Share on other sites

Kādam pēdējās dienās ir bijis runkups? Čota man kkur aizkavējies. Bija LEM, nedēļu atpakaļ nokritu uz LE. Tagad spēlēju, spēlēju, 6-7 mačus jau vinnēju. Vakar un šodien pret Supreme jau sanāk spēlēt. Vidēji 5mvp spēlē, killi arī pāri pa 20. Runkups nav. Pirms tam kad biju nokritis, 1 spēle un atpakaļ uz LEM. Cik zinu, tad Niknais jau kādus 14 mačus pēc kārtas bija paņēmis, uz Global netiek. Vai man arī tas ir tāpēc, ka jau otro reizi nokritu?

Edited by BullsEyE*
Link to comment
Share on other sites

Es skatos uz Heavy pusi. Kādi tam ir plusi over QcK+? Tikai tas, ka ir biezāks un arī ir vieglāk taisīt flickshotus u.c CS brīnumus? :D Es nopietni.

Šodien nopārdevu savu SS Rival (zbaļi gumijas bedre kur stāv īkšķis + otrā pusē arī sāka lēnām parādīties) un QcK+ paņēma līdzi pa tādu cenu kur piemetot 1€ varu sev paņemt jaunu no noliktavas. Tagad domāju vai ņemt to pašu QcK+ vai ir kas labāks par to nepiemetot +20€. (nav vēlams iet virs 30€)

Edited by atkars
Link to comment
Share on other sites

Biezāks, gludāks un manuprāt vienkārši jūtas labāk, pelei arī siltāk. Heavy vairāk paradzēts darba virsmām kuras nav tik gludas (man tādu problēmu nav). Ir bijis arī qck+, bet man labāk patīk heavy jo tas ir biezāks = mīkstāks, bet tas vairāk gaumes jautājums. Vieglāk taisīt flickshotus? ļoti šaubos, tas vairāk būtu kā placebo.. iedomājies ka ar krutāku mousepad spēlēsi labāk un beigās arī sanāk labāk spēlēt.

p.s pirms pāris mēnešiem teicu par to gumiju kvalitāti rivalam :D

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...