Jump to content
GIGN Forum

Nakts rīta CS:GO spams


Recommended Posts

dzelžos nav tā vaina. pirms tā sranā hitbox update zemāk pa 180 nekrita ne pubos, ne csdm. tagad pat krīt līdz 90 un stāv starp 100-130, kas ir nožēlojami. 4:3 izšķirtspēja un viss uz low. jaunās animācijas optimizētas ar dirsu. ieeju csdm un stāv stabili 100-130 fps. cpu usage 15-25%, gpu 5-50%. i7-4770k un 290x pavisam noteikti nevelk csgo. ieeju battlefield 4 64 (1920x1080, settings @ultra) spēlētāju serverī un fps gandrīz tāds pats kā csdm 20 spēlētāju serverī uz 1024x768 very low. :D

Edited by atkars
Link to comment
Share on other sites

Logo ir zowie, pēc krāsas AM.

hz, skatījos jau zowiegear un tur AM logo ir zemāk. pēc formas vairāk velk uz kādu no evo sērijas.

pēc idejas varētu būt 'EC eVo CL', tikai viņu mājaslapā malas ir baltas, ne melnas.

04721299ec.jpg605d74815a.jpg

runājot par faceit: nav vērts premium nemaz pirkt. spēlēju bez, piedalos turnīros, ranks ir un vairāk neko nevajag. par serveriem sūdzību nav.

Link to comment
Share on other sites

Pāris streamos esmu pamanījis peli Finalmouse 2015, esat par tādu kaut ko dzirdējuši?

Jaa lietoju vinju kaadus divus meenesus pagaidaam. Pie miinusiem vareetu likt cenu, kvalitaate korpusam arii nav labaakaa, gaisminja kas spiid no peles augshas arii liekas nedaudz par spilgtu, bet tas ja piekasaas. Pelei nav draiveru tapec nav iespejami padzilinjaati settingi...

plus viens, labakais sensors pelei starp visaam peleem, protams baigo atskiriibu starp top peleem ne pro nevar pateikt..., tiesi prieksh cs jo peles razhotaji bija koncentreejushies paarsvaraa uz sensoru prieksh fps, iipasi CS GO.

Taka pelei 9 no 10 vismaz no manis

Link to comment
Share on other sites

vēl viena pērle no cs deviem: izspēlējam četratā mm, beidzās spēle un visiem pēc matča uzmet, ka vajag steam. ok, rr steam/cs un rāda, ka matčs vēl nav beidzies. reconnect/abandon. reconnect protams nestrādā, jo spēle ir beigusies. pat @your matches rādas, ka spēle ir beigusies, bet joprojām rāda, ka esmu izlīvojis spēli. ok, apnīk pisties, uzspiežu abandon un 10 min bans par 'līvošanu'. 10/10.

7cf49bdfc1.png

ok, visi nogaidam 10 mins, laižam spēli un rāda, ka visiem nav atbilstošs interneta pieslēgums, lai spēlētu mm serveros. 10/10.

Edited by atkars
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...