Jump to content
GIGN Forum

Nakts rīta CS:GO spams


Recommended Posts

katowice kabļa kasti pārdevu pa 37€, cologne 27€. (neskaitot valves nodokli) es teiktu, ja gribi izspiest max summu no suvenīru kastēm, tās jāpārdod vismaz mēnesi agrāk pirms next major.

Edited by atkars
Link to comment
Share on other sites

šaubos vai būs kā agrāk, ka cenas uzskāps pēc 6 ēnešiem uz tiem 80 eiro. tagad turnīri notiek biežāk un skatās vairāk tapēc dropi ar daudz, tādēļ, manuprāt, daudzi pagaidīs. Visticamāk, ka paliks pat lētākas ar laiku vai turēs tos pašus 25.

Link to comment
Share on other sites

man arī kastes nav. skatījos ar diviem acc. protams, nenoskatījos visas spēles, bet lielāko daļu no turnīra gan. savu laimi esmu iztērējis jau iepriekšējos major, kur katru reizi bija kabļa kaste. par kasti vienalga, šī turnīra labākais mačs bija G2 pret EnVyUs. bija prieks skatīties G2 perfomanci. patika arī tas, ka c4 sprādziena brīdī liesmas arēnā pa gaisu.

principā izdevies turnīrs. nebija īsti daudz tehnisko paužu vai stulbas reklāmas. žēl tik tas, ka fināla spēle bija bo3, ne bo5. casteri nolasīti visi labākie, viss noritēja forši un savi funny moments arī daudz.

Edited by atkars
Link to comment
Share on other sites

Nekur nepaspīdēs. Rotē viņi tur savā starpā visu laiku, tik nosaukumi komandai mainās.

Tik cik esmu redzējis viņu spēles, tad pavisam noteikti zināms talants viņiem ir. Vienīgais, ka tādas komandas jau ir dahuja, bet pietrūkst tā odziņa, kas varētu palīdzēt izsisties pāri tūkstošiem citu šāda līmeņa komandām. Varbūt "normāla" organizācija var palīdzēt. Man jau gribētos vietējo komandu, būtu interesanti - pašmāju VP.

Jā, viņi vai nu vienkārši baigi daudz mixoja vai meklēja "sastāvu" pec EM man liekas vēl viņi kaut kur kopā ar OnlineBots bija samesti.

imo, sastāvs labs - tikai jautājums par image, jo cik esmu informēts viņam pokers uber alles.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...