Jump to content
GIGN Forum

Nakts rīta CS:GO spams


Recommended Posts

Rižais vienmēr vārās vairāk pa visiem pārējiem komentētājiem kopā. Analizēt viņam sanāk ļoti labi, bet kā personība viņš man nepatīk.

Rudis79 piedzimis laimes krekliņā:ee1af15d87.jpg

Apskatījos Rūda profilu un Dragon Lore stāv. Nav joks.

Edited by atkars
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

šaujās? es jau gan pārdotu kādā mājaslapā vai caur uzticamu middleman un nopirktu mašīnu. Nu manā gadījumā pārdotu mašīnu un awp, lai nopirktu jaunāku auto ;D

Viņam tak vērtība ir ~1k eur, vai arī kļūdos?

Viņam izkrita Field-Tested ar diezgan sūdīgu float (izskatu), viņš vidēji maksā ~600 eur $cash$, bet tik un tā foršs ķēriens.. čalim labi veicās. Par to ka ticis līdz global gan esmu pārsteigts :D

Edited by JEYRAZZ
Link to comment
Share on other sites

Ban viļņi arī palīdzēja. Tas limits viens pats čīterus neapstādinātu, bet nevar nepiekrist, ka tā bija laba ideja. Vienīgais, ka pilnīgi visiem vajadzēja tos 3lvl kačāt, tas gan nepatika. Varēja likt kačāt tiem, kam ir zem 300h @CSGO, piemēram.

Link to comment
Share on other sites

Karoč, baigā problēma. Neiespējami paspēlēt cs go, jo ik pēc pāris sekundēm notiek frīzi uz 3-5 sekundēm. Neko neesmu mainijis vai darijis savādāku kā pirms tam. Divas reizes jau bija tā, ka iefrīzo, un kompis pats par sevi restartējas. Visi draiveri ir jaunākie. Kāds zin kas par problēmu? Un jā, tas viss sākās šodien. Pirms tam nekas tāds nebija.

Link to comment
Share on other sites

Vajag vairak informacijas. Iemest "man karas, nekas neiet" nepietiek. Skaidrs ir tas, ka ta ir hardware problema. 1st. laptops/stacionarais. 2nd. karas tikai csgo vai vel citas. 3rd. datora graadi.

Stacionārais dators. Tā notiek tikai kad cs go spēlē. Bildē ir redzami grādi, kad ir ieslēgts cs go.

l456nc6v2zjheo0oikdb.jpg

Edited by BullsEyE*
Link to comment
Share on other sites

Novilku šādu jauku fīču

http://csgo.gamebana.../gamefiles/3415

Diezgan forši spēlēt, liekas ka skills labāks un fps augstāks :D

Modifying the EXE and DLL files can result in VAC bans when scanned. This has never been confirmed safe by Valve but some users claim to have used it for 1000+ hours ingame without any issues.

Use at own risk.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...