Jump to content
GIGN Forum

Nakts rīta CS:GO spams


Recommended Posts

Esmu rakstījis 2x. 1x par hijacked acc, 1x (reāli divreiz) par nozagtiem skiniem.

Hijacked acc: atbildēja nedēļas laikā. Tiku pie acc atpakaļ bez problēmām, jo biju pielicis klāt diezgan daudz informācijas, lai viņi saprastu, ka tas tiešām ir mans.

Nozagti skini: pirmajā reizē man atbildēja pēc ~4 dienām, pasakot, ka atgriezt skinus NAV IESPĒJAMS. Es atbildēju ar diezgan lielu izbrīnu: "kā tas var būt neiespējams", tas pat bija neloģiski. Labi, ticket closed. Nepaliku rāms un uzrakstīju pēc dienas jaunu ticketu: atbildēja pēc 2-3 dienām cits cilvēks (ticket 'pieņēmējs') un atgrieza manus skinus.

Link to comment
Share on other sites

ja nekļūdos 3. diena ar region blockeri, aizmirsu gan ieslēgt uz vienu spēli, bet 2 sakarīgi krievi trāpijās.

http://steamcommunit...s/?id=523403633

@atkars, viņam tak Titānā kaut kāds kašķis bija, bet vai tagad hz pateikt vai tik nebija ar apex/kennys, kurus aizmainija, tad jau teorētiski welcome back. Tiesa, imho jādropo rpk nevis maniac, maniac nav formā, bet vienubrīd viņš bija ļoti labs spēlētājs. Un vēl jau tāds faktors, ka Kinguin teorētiski neiet nemaz tik slikti, ja nekļūdos, tad Kinguin arī ir kvalificējušies next major kā "Legends", bet titāniem jāsitas cauri qualifikācijai un ir iespējams tikt kā "challangers", tāpēc teorētiski, Kinguin ir pat labākā stāvoklī.

Kāmēr es te domāju, viss jau noticis, lol.

ScreaM in, Maniac Out

http://www.hltv.org/news/16006-titan-sign-scream

Link to comment
Share on other sites

@atkars

ScreaM uz Titan ir interesanti un ļoti gribu redzēt kā viņi spēlēs tagad.. Runājot par pārējām 'baumām', pilnīgi viss bija diezgan obvious trollis.. kādēļ lai 3 NiP spālētēji pamestu NiP? Kādēļ lai NiP spēlētāji ietu uz G2? Pat tas Fragbite reports bija diezgan obvious trollis. NiP sastāvs nemainīsies, vismaz ne tuvākajā laikā.. par to vai viņi sāks spēlēt labāk gan nespriedīšu. Cadian arī troļļo. Šitais video no Thorin gan ir perfekts :D

http://www.youtube.com/watch?v=ObdoTZGI_mY

@Pauly

Man pirms 2 nedēļām izkrita Weapon Case 1, diezgan foršs 4 eur profits. :D

Edited by JEYRAZZ
Link to comment
Share on other sites

OPskins bieži bijuši Trade banoti, bet pirmo reizi redzu game banu (tas nav VAC, bet gan Game bans) bet itemi tik un tā iesaldēti. Es tikai nesaprotu kādeļ kāds paņēma bota accountu un sāka ar viņu spēlēt MM.. un kādēļ tajā kontā vispar bija CSGO.. drošvien kāds hijackoja kontu un čītoja ar detektotu čītu lai speciāli dabūtu to botu banotu, jo tikt klāt itemiem tik un tā nevarēja.

Edited by JEYRAZZ
Link to comment
Share on other sites

Lai ieriebtu, obviously. Nolaupīt nekādā veidā nesanāktu, vismaz ne 56k apjomā, jo itemi nav tik likvīdi iekš reālās dzīves lai visu anonīmi nopārdotu. Varbūt btc, bet pircējs galu galā tiktu apjāts, jo pie viņa inventorijā būtu duped itemi, ko volvo veikli iesaldētu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Dupoti itemi netiek iesaldēti, kā arī dēļ visiem pēdējiem steam updeitiem.. dabūt kāda itemus ja tu 24/7 neklikšķini uz visiem linkiem kurus redzi ir ļoti sarežģīti, toties tikt iekšā kāda kontā.. daudz vieglāk, ir diezgan populārs steam guard exploits.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...