Jump to content
GIGN Forum

Nakts rīta CS:GO spams


Recommended Posts

Nazis? so so kaut kāds odd looking buttplug. Krievi? Nu jā, gadās traki, bet ja kaut ko vismaz cenšas parunāt, tad nav nemaz tik sūdīgi kā varētu šķist, vismaz man nav trāpījies. Dažkārt pieduras pa akcentu, bet līdz ko pasaku "ja kafkaz", tad visi atmetās, laikam sava veida bijība. nezinu. Vot franči tas gan ir pipec derank inc.

Link to comment
Share on other sites

http://www.youtube.com/watch?v=jmGalKv1EBw



Nopietni runājot par jaunajiem 'nažiem': kāpēc katrā rokā? Kāpēc? Vēl trešo starp kāju pirkstiem arī vēl vajadzēja, cuz' fuck yeah.

Piesperot klāt vēl par FPS dropiem: 24 cilvēku CSDM serverī FPS man šobrīd ir 100-120. i7-4770k. :D Edited by atkars
Link to comment
Share on other sites

Nesaprotu kādeļ tāds heits pret jaunajiem nažiem šeit dažiem. Jā, viņi ir nedaudz dīvaini, ne gluži csgo stilā, nav gluži manā gaumē bet tik un tā izmēģināšu tiklīdz pāries pirmā mēneša hype train ar muļķīgām cenām. Ja viņi spēlē būtu ielikuši RPG, tad es piekristu, tāds ierocis pilnīgi izmainītu cs būtību un es nebūtu lielā sajūsmā, bet 'dīvaini' naži nemaina pilnīgi neko, tavs pretinieks ātrāk pa tevi neskrien un arī iemest sejā viņš tev ar viņiem nevar, ja kādam viņi patīk tas vienkārši ir personal preference. Protams ka Valve ik pa laikam ieliks kaut kādu pretīgu skinu, vai arī dīvainus nažus, bet kamēr tas neizmaina spēlēs būtību, man tas ir pie vienas vietas.. viņiem ar csgo ir jāprintē pēc iespējas vairāk nauda, tāds pats koncepts bija arī TF2, un tas pats arī iekš CSGO, šoreiz viņi pievienoja nedaudz tizlus ninja metamos daggerus kuri viņiem ienesīs ļoti daudz $, bet kamēr tās nav unusual cepures vai tactical nuke, lai jau taisa. Nākamo gribu sviesta nazi.

Edited by JEYRAZZ
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pirmkārt izlabot tos sūdainos minor gļukus, nevis kaut ko jaunu taisīt.

1. Dažreiz pazūd pelīte, vienkārši pazūd un bez alt+f4 nekas tālāk nenotiks.

2. Community serverim uzliec auto-join un nevari ieiet video settingos u.c. Stāv gandrīz visam pa virsu.

3. Tab pazušana.

Un vēl, bet uz sitiena visu atcerēties nevar.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...