Jump to content
GIGN Forum

Nakts rīta CS:GO spams


Recommended Posts

Btw, @atkars, kas tas par setupu? =D Man tāds agrāk bija, nu vairs cits spots, cits novietojums =)

Mine. Atminos, ka liki savu fotku, iedomājos ielikt arī. =]

EDIT: Ja mēs runājam par rankiem, tad kaut ko šādu nepārspēt. (zemāk skrīnšots) Salīdzinot ar šo, jūsu sāpes ir tikai puķītes pļavā.

Skrīnšots no drauga. Pats toreiz neuztaisīju skrīnu, jo es biju uz dirsas par pretinieku rankiem un aizmirsu. Bija 5v5, pēdējais džeks no pretiniekiem vienkārši izskrēja ārā, kad ieraudzīja mūsu rankus. Mačs bija martā, ja nemaldos.

Vot, džeki, skatieties kas ir žopā.

d69b01163e.jpg

Edited by atkars
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Izspēlējām 5v5, mums ranki lem un uz augšu. Paņemam 16:1. No pretiniekiem nekādas atdeves. Beidzās spēle un gaidu rankus: suprīmi un globāli, bet šāva kā... es pat nevaru nokomentēt kā. :D

Edited by atkars
Link to comment
Share on other sites

Manuprāt, normāli sadalīts, es jau nesūdzos, ka man šodien bija jāspēlē pret nova, 1 kalašu, dmg, global un supreme =) 16:1 win..

Btw, @atkars, kas tas par setupu? =D Man tāds agrāk bija, nu vairs cits spots, cits novietojums =)

Bļeģ

http://www.youtube.com/watch?v=DQYXD0rb6Mk

Krievu playeri ir vispār ļoti emocionāli :D Man bija viens trāpijies kaut kas līdzīgs šitam :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=e_d9I8kQUvo

Link to comment
Share on other sites

Ja kādam interesē, līdzīgs variants optibet ar īstu naudu, bet ir arī saits kur var betot ar skiniem. var reizināt koef un dabūt labu vinnestu..

Pats pamēģināju uzliku trash un dabūju ārā 5 value. skini manā inv takā domāju viss legit.

šeit mans referal tur var punktus dabūt:

Bet ja vēlaties bez referal tad:

http://fanobet.com/

Link to comment
Share on other sites

Šodien kaut kā dīvaini šaujas: šodien pie manis draugs testēja kā ir ar 144hz, pašāva laiciņu un viss ok, settingus it kā nemainīja, tikai DPI nedaudz bakstīja, jo bija par zemu. Mouse settingi ingame netika aiztikti. Vakarā ieeju CS un kaut kā dīvaini, it kā sense tāds pats, raw input vai mouse acceler. nav ieslēgts, viss kā parasti. Uz sāniem dīvaini liels sense, kad ātri mēģina uz kādu pusi pagriezties, bet mazus movement veicot kā parasti. Knapi uz visu mousepad varēju 360 uztaisīt, bet tagad gandrīz vai 70% no mousepad. Uz desktopa nekādas izmaiņas nejūtu. Vai DPI var kaut kā tamlīdzīgi noiet greizi @CS? Pele SteelSeries Rival. Engine jaunākais. Varbūt šovakar esmu pārāk daudz kafiju sadzēries, bet kaut kas nav tā kā vajag.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Print'am taisnība. Draugs tomēr bija kaut ko kruķījis. Raw input. Es šo neuzskatītu par problēmu, bet gan dīvainību. Kaut nevarēju izfunktierēt kas par šaizi, šāvu diezgan forši. Flick shoti labāk krīt, centrā šaujot diezgan precīzi. Es pat nezinu kā šobrīd ir labāk. JEYRAZZ noteikti mācētu paskaidrot kas un kā ar to raw input. Cik es pats saprotu, tad ieslēdzot raw input, viņš ignorē windows os peles iestatījumus un ķer tikai pelītes.

Citi pro spēlē ar ieslēgtu, citi nē.

Edited by atkars
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...