Jump to content
GIGN Forum

Nakts rīta CS:GO spams


Recommended Posts

Tajā HVN viģikā conan (otrais frageris) kas tas par awp? Snake camo, safari mesh riktīgi nodrāzts? Izskatās vienkārši ahujena.

Tie nereali nodrāstie skini speciāli jāmeklē marketplacā un jāskatās, kurš ir vairāk nodrāsts nekā ierasts? Man arī ļoti patika chrisJ dollar store awp, daudz labāk kā visi orģinālie awp. Šitais arī izskatās ahujena, tāds dabīgi nodrāzts nevis mirdzoš ar zvaigznītēm.

Vispār esmu pamanijis, ka man personīgi patīk citi skini nekā populārie.

Kā jaunās nakļeikas? Dizains kā tāds nepatīk, bet Titan, keyd, penta varētu kaut kur uzlīmēt, labākais kā vienmēr LGB. Pārējās meh. NaVi vispār jocīgi, jā zinu ka viņiem parasti logo ir ieslīps, bet te varēja būt taisni.

http://www.counter-s.../pickem/kat2015

Link to comment
Share on other sites

Manuprāt, ka var gan holo, gan parastās. Ja beti ir precīzi, tad stikerus dabūsi atpakaļ, bet ja nē, tad nezinu. Neesmu ar to nodarbojies. Betošana notiek pašā spēlē.

Tev stikeri paliek, bet betoshnas laika vajag lai butu inventara

Link to comment
Share on other sites

Tad betojot stickeru un zaudējot likmi, stickers paliek inventoryā? Pats nopirku fnatic stickeru, vēlos pamēģināt visu to Pick 'Em Challenge.

Es arī mēģināšu pirmo reizi ko tādu darīt. Jau uzliku stafkas, un ja zaudē, uzlīmes paliek inventorijā.

Link to comment
Share on other sites

Iejot @ csgo var paņem "watch"

Tad pa 0.85 USD tu vari nopirkt stikeru uz sev vēlamo komandu.

Tu beto ar to stickeru - tava komanda vinē tu ar to pašu stickeru beto uz nākamo spēli. Ja tava komanda padriš tad tev paliek stikers, bet tu nesakrāj punktus un nedabūn ribbon. Ribon ir sūds kas rādās ingame Tev pie nika.

Pats nekad neesmu betojis, bet ideja ir ļoti vienkārša.

Link to comment
Share on other sites

Domā, ka citas uzlīmes pārspēs 2014 Katovices? Nav šaubu, ka lielākai daļai simpatizē tieši tās. Kaut ko uzvārīt jau varēsi, bet ne 10x.

katrā ziņā, zaudētājs tu nebūsi. Nopērc stikerus, un pēc gada pārdod pa x10 augstāku cenu :)

P.S. Silver Elites.

http://www.youtube.com/watch?v=hcUIjMvBV3U

Edited by Sātana advokāts
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Paliidziet...

Karoche, sodien pardevu awp asiimov. unboxuji keyus un dabuju tikai zilos. Pectam izdomaju nopirkt smurf csgo. Itka bija cits akounts viss chill. Un es no sava acc aizsutiju gift uz otru gmail kurs bija tam akountam. Meiginaju ieiet gmaila, a nevar tikt. Prasa atkopsanas paroli un es tadu nezinu. Koo darit?? :( Es nomainiju gmail akountam, ari kontakteju steam support, bet nekas neliidz. Ka var atrisinat so problemu?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...