Jump to content
GIGN Forum

Nakts rīta CS:GO spams


Recommended Posts

Vakar spēlējot mm, uzmeta he pa bešku, bija 100hp/100armor un pēc sprādziena palika 47hp. :huh: Uz armor gan neskatījos.

Kaut kas tur ir bagots, līdzīgi kā mēģināt nošaut pretinieku, kas ir gaisā. Kā piemērs @dd2, nākot no shorta uz A, uz tām kastēm/konteineriem parasti kāds lēkā, bet tas ir gandrīz 1/10, ka tu viņu varēsi nošaut kaut šaujot pa galvu. Tu trāpi, bet dmg nav.

Link to comment
Share on other sites

gribeeju taupiit freimus un samazinaaju x3, respektiivi 100fps :D

p.s. negribas ticeet ka pie iemesla vareetu buut vecais hdd kurhs pusmiris duuc, bet nu taa arii vareetu buut probleema :D

p.s.s. ok nenoslinkoshu un sha uztaisiishu taas pashas kartes veelvienu ace uz 300 fps :D

Link to comment
Share on other sites

Hwan, šis īpaši priekš Tevis:

"Man ir bans par to, ka lietoju necenzētus vārdus vai arī aizskāru adminu

Par necenzētu vārdu lietošanu admins ir tiesīgs spēlētaju apklusināt, izmest no servera vai piešķirt banu 3 stundu garumā. Savukārt par admina apvainošanu vai arī necenzētu vārdu lietošanu adresētu adminam (neatkarīgi no konteksta, nav būtiski vai adminam ir taisnība vai nav) var saņemt banu līdz 3 dienām. Ja ir pamatotas aizdomas, ka vajadzētu apšaubīt admina rīcību, tad ir iespējams izveidot šajā sadaļā sūdzību."

Šo vari izlasīt šeit.

Link to comment
Share on other sites

Sveiki,vēlējos pajautāt kādam zinošākam par nažiem,tātad man ir Butterfly Knife Case hardened MW(izskatās uz FN) un jautājums ir vai es varētu par viņu prasīt lielāku summu par mārketa cenu?

SS:http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/537388166518125040/D1532E0ED66ECD0C1D873FCA725AF68716EF3516/

SS: http://cloud-4.steam...FC4D1C8F77360C/

EDIT: 1rmo linku nesanāk iekopēt kā otru,nez kapēc, bet no worries,legit.

Edited by GrIp
Link to comment
Share on other sites

Case Hardened ieročiem/nažiem nav tāda lieta kā "FN izskats", jeb izskatās labāk nekā ir paša itema exterior, tā kā to vari nemaz neņemt vērā. Pārdot case hardened butterfly nažus ir pagrūti, jo to ir pietiekosi daudz, bet pieprasījums ir mazs. Ja ņemam vērā ka nazim tavā screenshotā tāds pats ir arī playside (mirrored), tad pie naža mārketa vērtības var pieskaitīt ~15-20 atslēgas. ;)

Edited by JEYRAZZ
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...