Jump to content
GIGN Forum

Ukraina


Endijs_Dzerkalis
 Share

Recommended Posts

Excactly ta ari viss drizak notiks. Mes varetu lugt nato palidzibu must aizstavet, bet realitate ir tada, ka visi tikai noputisies ka negrib karot sava teritorija (un nejau bus ta, ka nato te atbrauks, pie robezas atsaus krievu karaspeku un aizbrauks prom) un lidz nato aicinasanai paliga nemaz netiks. Kipa tev sodien paprasa - ko tu velies - karot tagad pret krieviju un te bus nato karaspeks un reals kaujas lauks vai ari iemacisies runat krieviski (kropli), iedosi mums savus bernus mazliet padrazt armija, pamaksasi druksu nodoklus un atsukasi paris krieviem?

Beefs

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nu nezinu gan, es tādu variantu nepieļauju nekādā variantā. Krima bija līdz nāvei nobadināta kaza, ko blakusesošais vilks pārvilka pāri žogam pie pirmās izdevības. Tāpat vēl nav skaidrs tālākais ar pašu Ukrainu, jo es neticu, ka visa Ukraina bez asininsizliešanas atdosies Krievijai. Ja arī aizies, tur visi ar savām sankcijām pisīsies vēl daudzus gadus. Cik tad tas Putins izvilks, varbūt paveiksies un kāds ukru varonis no slēpņa ar kaķeni izšaus šamam abas acis.

Un kā vispār, Putinam ir tik grūti tikt klāt? Kāpēc nevar neviens snaiperis paņemt un nolaist no kātiem? tur daudzas problēmas atrisinātos un pofig par tām, kas uzrastos vietā.

ASV agrāk vēsā mierā piegāja un nošāva to kas nepatika, ko te ākstās.

Link to comment
Share on other sites

Mūsdienās mafija ir gandrīz katrs piektais uzņēmums, valsts institūcija un drošībsargājošā iestāde, vienīgā atšķirība, ka tie skaitās legāli grupējumi :)

No sērijas - tu pizģī degvielu un ir pazīšanās policijā = tevi uzskata par mafiozņiku :D

Link to comment
Share on other sites

Da kāds tagad karš, ienāk ar saviem karaviriem, artileriju, izšauj paris lodes gaisā, parāda to ka ir varenāki un visi paši padodās.

Par šo runājot, man vislabāk patīk, ka bija minēts ka pie šāda scenārija NATO Latvijai spētu palīdzēt pēc 5 dienām. Paskatoties uz notikumu attīstību Krimā, mums pa piecām dienām būtu jau pases vai īpašumi Sibrīrijā iedalīti (pēc izvēles).

Link to comment
Share on other sites

Njuko. Pa tv redzeju ka lv ru pilsonibas cilvekus armija iesauc.

Un runaja ka lv rezervistus lidz 45 gadiem iesauksana armija draudi pastav :)

Bik divaini ka internets kluse.

Jo parliecinajos par to ka draugam atnaca paveste ka jabrauc uz Krieviju dienet, un vins par to nav diezko laimigs

Link to comment
Share on other sites

Es neesmu tik pārliecināts. IMHO Krievija gatavojas WW3, bet mēs to ignorējam. Ar 100k karaspēku, kāds šobrīd jau ir sakoncentrēts pie Ukrainas robežas, pilnībā pietiek ne-tikai Ukrainas ieņemšanai, bet arī tālākai virzībai.

Vienkārši pieņemt to. Kad Krievijai būs Ukraina, tad Krievijas karaspēks atradīsies jau pavisam tuvu Eiropai un nebūs grūtības to izvērst.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Mēs te baidāmies no Krievijas "spēka" un ko vēl nē. Vienīgais, kas mani biedē ir Ķīna un atombumbas. Nostādam sevi krieva pusē. Kas pret mums būs, kad sāksies karš - Vācija, UK, Francija, ASV, Zviedrija u.c spēcīgas Eiropas valstis. Ja krievs nāks baltijā, tad daudzus apšaus, sievietes izvaros un ko vēl nē, jo papildspēki neieradīsies dažu stundu laikā. <pieņēmumi>

Mēs kā vienmēr būsim visam pa vidu, bet cerēsim, ka nekas nenotiks.

Ko jūs domājat par kartupeļa pēdējo tekstu? Aicinājums Putinu apmeklēt Latviju.

«Ielūgums izteikts 2010.gadā un joprojām ir spēkā. Dzīve rādīs,» sacīja prezidents.

Edited by Sātana advokāts
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...