Jump to content
GIGN Forum

Ukraina


Endijs_Dzerkalis
 Share

Recommended Posts

Tas ir fakts, ka viņš paraksta papīru Krievijā. Bet tas vēl nenozīmē, ka Ukraina tā vienkārši atdos Krimu.

Ja Tavā zālājā atstāšu savu suni, savā mājā parakstīšu papīru, ka Tu man atdod visu sava maka saturu, neiesi un to nedarīsi? Kamēr pārējās valstis neatzīs to par spēkā esošu..

A kāpēc Latvijas dzimšanas diena nav 26.janvāri?

Link to comment
Share on other sites

Pričom te Latvijas dzimšanas diena un 26. janvāris?

Jo galvenais ir neatkarības pasludināšana, de iure atzīšana ir otrajā plānā. Ja Latvijai nebūtu tā paveicies barikāžu laikā un nebūtu iespējas translēt notikumus televīzijā (PSRS visu fiksi un ātri būtu noslaucījuši un noklusinājuši), tad visticamāk ka ASV/UK nebūtu nākuši palīgā Latvijai cīņā par neatkarību. Kaut kad senāk skatījos kaut kādu vēsturnieku apskatu par barīkāžu laiku, kur tieši uzsvēra to ka UK gaidījušu kura puse iegūs kaut kādu pārsvaru.

Skatoties tagad pēc tā kas notiek Krimā, Krievija ir ņēmusi to vērā un tāpēc mēs saņemam tik maz informācijas par notiekošo. Salīdzinājumā var ņemt kaut vai maidenu, cik bija kameru,video, 24/7 live streamu? un cik ir Krimā?

Link to comment
Share on other sites

Vai tu re. Ukraiņi laižas no Krimas uz Ukrainu. Varētu būt, ka Ukraina neatdos Krimu tāpat vien. Manuprāt, agrāk vai vēlāk ievedīs Krimā vēl savējos, lai ņemtu atpakaļ, to, kas viņiem šobrīd pieder..

Link to comment
Share on other sites

Kā vienmēr Latviešu Politiķiem jābāž galva svešā zemē, būtu domājuši kas notiek Latvija, pofig tā Ukraina, lai paši tiek galā, nē kā vienmēr Latviešiem jābāž savs deguns tāpat, kā gruzijā. ASV arī uzreiz bāž savu degunu, kā vienmēr. Tas, ka Latvija atbalsta Ukrainu, tas tikai pasliktinās attiecības ar Krieviju.Humanitāro palīdzību vaig Latvijā, nevis Ukrainai. Lielie palīdzētāji, ienāks krievi un visus mūsu karavirus atvāks, ato tikai tērē mūsu naudu, trenniņiem Ādažos tik spridzina, itkā Latvija spētu aizstāvēties, mēs esam mazi un sūds uz šķipeles, tāda ir tā realitāte.

Link to comment
Share on other sites

Kā VIENMĒR - daudz sarakstītu vārdu un no katra izstaro apbrīnojams daunisms.

Tikai tavs domu gājies ir pareizs. Prezidents jau ir izbraucis pie tevis lai saprast kas notiek un kas jādara...

Link to comment
Share on other sites

Tur jau tas joks, ko es nekad nesapratīšu... Ja mums kā parlamentārai republikai prezidents ir tikai tēls, modelis, kas reklamē valsti, tad kāpēc jābūt kaut kādam pidaram miljonāram Bērziņam, kurš no vecuma vairs normāli parunāt nevar, kur nu vēl ērti komunicēt angļu mēlē, lai nebūtu kauns un otrs saprastu.

Pēc pantiņa:

Par Valsts prezidentu var ievēlēt pilntiesīgu Latvijas pilsoni, kurš sasniedzis četrdesmit gadu vecumu. Par Valsts prezidentu nevar ievēlēt pilsoni ar dubultpilsonību. (LR Satversmes 37.pants)

Vai mums tik tiešām nav visā Latvijā 40+ gadus vecu cilvēku ar gaišu galvu, kas to varētu darīt?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jo? Kāpēc pašam Bērziņam tur jāsēž, ja viņš var mājās ar naudu pakaļu slaucīt un urbināt degunu? Viņam vajag to fakino +10cm, gribi teikt, ka viņš ir vienīgais? Un vai ir tikai tādi, kas grib krānu garināt, nevis reāli iestāties par taisnību?

Vēl viena lieta, kas nekad, nevienam nav bijusi skaidra, kā nonākt līdz pozīcijai tik nozīmīgā amatā par deputātu pašvaldībā > deputātu Saeimā > Ministru > Prezidentu, bez kaudzītes liekas naudas un pazīšanās...

Link to comment
Share on other sites

Nightmares ta ka tads losis no laukiem runa - ko nozime deputats bez pazisanas? Tas ir tas pats, kas aktieris bez popularitates vai dziedatajs, kurs nemak dziedat. Vai ari mums deputati butu janem magistru beigusi lohi no ekonomikas augstskolas?! :D

Un par prezidentu klut - es nezinu - daudzi normali cilveki to vienkarsi neveletos. Patiesiba, es tagad saku domat un saprotu, ka nepazistu nevienu prezidenta vecuma civeku, kursh veletos vai varetu but presidents. Tie, kas veletos, nemacetu runat angliski un dzivotu parsvara astralaja paasule, bet tie, kas mak runat angliski un rubi fishku - tiem dzive viss ir kartiba un nav ne mazakas velesanas list politika.

Un kads vispar tam visam sakars ar Ukrainu un to, ka mes pilniba ignorejam to, ka pec paris gadiem LV ienaks Krievija un saksies WW3?

Beefs

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nightmares - nav tik vienkarsi. Pat ja mes nomainitu esosos politikus un sistemu pret pilnigi jaunu, ta nebutu dzivot spejiga. Politikiem ir japienem ari nepopulari lemumi. Nepopulari lemumi noved pie politika karjeras beigam. Lai no ta izvairitos, vajag naudu, lai reklametu savus lemumus, sevi. Kur nemt naudu? No budzeta? Nepopulars lemums -> cilpa.

Lai ta lieta aizietu,butu janomaina sabiedriba, bet.. tas nav iespejams.

Bet ari nav vajadzigs - ja viss ies ka planots, tad jau pec 5cie gadiem si sabiedriba bus iznicinata (ww3)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Saprāts vai nesaprāts, bet nu kandidātu bīdītājiem vajadzētu saprast ka prezidentam jādarbojās starptautiskajā arenā un tad jau nu es domāju ka būtu loģiski ja virzītu personu ar kādām svešvalodu zināšanām nevis šitādu kā Bērziņš... lai vismaz nav kauns jājūt kad viņš atver muti un tad visa pasaule domā, ka latvieši runā tikai krieviski...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...