Jump to content
GIGN Forum

CS:GO Lounge


Pauly
 Share

Recommended Posts

Varētu izveidot noteikumu attiecībā tieši uz šo topiku - par postu, kurā 90% no tā būtības sastāda vārds "rip", attiecīgā posta autoram tiek piešķirts +10% warn levels. Domāju tas būtu tikai godīgi pret tiem useriem, kam ir pauti pirms spēles likt šeit savus betus.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Jau otro reizi ejot allin'a pakashu visu ko biju pacelis. Atkal jasak no nulles :D vel pirms speles teica lai switchoju ,bet neka :D Kads varbut skatijas speli ? Cik skatos pec rezultata cbble ggwp galigi nekadi ?

EDIT: varbut ir kads cits veids ka skrinu ielikt ? Cik atceros pa vecam vajadzeja painta kopet ,bet painta nav :D

Edited by htrc
Link to comment
Share on other sites

es būtu licis uz denial, 50/50 spēle un 16:14 pēdējā mapē.

šodien diezgan lielu bettu likšu uz navi vs titan, navi nav redzēti cache, bet tas jau nenozīmē, ka viņi ir slikti cachē. Vienkārši žēl palaist garām 1for5 koeficentu, kad spēle varētu būt 40/60 - 50/50. BO1, pāris šarīgi roundi T sidā, no awp on kennys - gg.

@atkars, 16:3, 16:4. SKDC gan tevi pavilka ;D

Link to comment
Share on other sites

Gadās arī tā, bet pacēlu uz eLevate. :)

@atkars, 16:3, 16:4. SKDC gan tevi pavilka ;D

Jāuzmet nedaudz uz Na'Vi vs Titan, jo labs koeficients, kuru palaist garām arī negribās. Na'Vi vs Fnatic (17% vs 83%) vēl labāk. Ja Fnatic nolažojas kā dažas spēles iepriekš, tad Fnatic draugiem var klāties smagi, jo Na'Vi nav nekādi nīkuļi. Kāpēc 17%? Ja pretī būtu mouz, cph wolves u.c vājākas komandas, tad es saprastu. bet ir Na'Vi. Tāpēc neliels bets uz Na'Vi.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...