Jump to content
GIGN Forum

CS:GO Lounge


Pauly
 Share

Recommended Posts

Vai kāds redzēja, kas notika NaVi vs LDLC bo1 tikko? Man stāvēja mid bets uz LDLC un domāju jau pie 10:1, ka gg. Beigās izskatās, ka NaVi tomēr uztaisījuši vienu no pēdējā laika "biggest throw" un pakāsuši @ mirage, kas ir it kā viņu mape. Dafuq is this.

Link to comment
Share on other sites

Ko jūs sakāt par kadriem, kuri liek uz spēlēm, piem. OB vs Fnatic? 7% vs 93%? Šoden redzēju vienu, kurš 4x awp asiimov FT uzlika. Ja liek uz OB, tad ir pauti, bet ja uz Fnatic tādus itemus liek, tad, manuprāt, loģika, šamajam, diez gan klibo - vinnēt var ļoti minimāli, zaudēt visu...

Es nezinu - kā ir betojot uz reālo naudu uz standarta spēlēm, piem. hokeju vai futbolu. Kā tur - vai tur oddi arī ir atkarīgi no tā, kā cilvēki beto, vai tur tie ir fiksēti?

Link to comment
Share on other sites

Prognozes rītdienas spēlēm?

Cloud9 v Dignitas - ?

Fnatic v Virtus Pro - ?

LDLC v NAVI - ?

NIP v Epsilon - ?

Nip v Epsilon gribētos likt uz Nip, bet Epsilon shodien izvaroja HR un ja nemaldos kaut kad jau esmu padirsis liekot uz Nipeljiem vs Epsilon

Link to comment
Share on other sites

cloud9 pret dignitas 50/50, bet man simpatizee labaak c9. ;)

fnatic vs virtus pro - manupraat, ka shodien VP nospeleja zem sava liimenja, taapeec riitdien neko spozhu no tiem negaidu, so fnatic.

ldlc vs navi - peedejo reizi kad vinji tikaas, tad ldlc panjeema navi. arii tads maldigs 50/50, bet es ietu uz navi.

nip vs epsilon - arī 50/50, visai liidziigas speeles riitdien gaidaamas.. nip droshaaks variants, bet epsilon labi speelee, taka nav ko teikt par sho.

Link to comment
Share on other sites

Līdz 23.00 salikšu skrīnus ar savām izvēlēm.

Tātad,

LDLC v Na`Vi - Izvairos. LDLC man absolūti neko neizsaka un nezinu kā viņi spēlē. Na`Vi logo man patīk labāk, tāpēc, ja nāktos likt, liktu uz viņiem.

Cloud9 v Dignitas - Izvairos. Shrouds un Hiko izskatās ļoti stabili un māk landot shotus. Kā arī tikko uztaisīja normālu comebacku pret Titāniem, kas vien iemanto manu cieņu. Pārāk liels upseta risks, izvairos.

Fnatic v VP - vidēji uz Fnatic. JW ar aviku šodien īpaši neizcēlās, bet ja rītdienas karte būs uz awp tendēta, varētu būt labi. Ļoti labas rotācijas un call`i, bet dažkārt iesūkā ar shotu landošanu(krimz&pronax). VP - ļoti laba individuālā meistarība, proti, 1v1 domājams gūtu virsroku. Esmu Fnatic fanbojs un ceru, ka paņems čempi.

NiP v Epsi - vidēji uz Epsilon. Neskatoties uz haipu, eju ar epsi. To pierādīja šodiena v HR. Viss redits vārījās, kā HR bootcamp`o un cītīgi postēja viņu onlainlaikus, kas vairākas reizes pārsniedza epsilon. Realitātē - huju. Shox un fxyo labās dienās ir neapturami - to pierādīja šī rīta spēle pret HR(kur epsilons bija anderdogi) :)

5jqvpitmuzdjf9bydihq.jpg

Edited by enjoi
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...