Jump to content
GIGN Forum

CS:GO Lounge


Pauly
 Share

Recommended Posts

Paskaidro man lūdzu ko nozīmē odd's?

Odds = Izredze / varbūtība / iespējamība, respektīvi pēc cilvēku "likmēm" iekš csgolounge, NiP bija 45%, kautgan tas bija tālu no patiesības, šādos gadījumos, likmes vienmēr ir jāliek uz NiP, tieši tādēļ arī es izcēlu 250 value, žēl ka neuzliku uz Titan, jo bija čujs ka Na'Vi nepaņems nevienu no abām spēlēm

NiP vēljoprojām ir 1# komanda un vēl būs dēļ viņu consistency, nav nozīmīgi ka viņi zaudēja DD2 16:1 pret Na'Vi iepriekšējā dienā, visām komandām ir dienas kad nekas nestrādā un neveicās, no spēlēs iepriekšējā dienā viņi arī mācījās, izanilizēja un tagad paņēma to pašu mapi pret viņiem 16:6.

Ja tev dotu vienu spēli uz kuras tu varētu dubūltot savu likmi, un tu varētu izvēlēties vienu komandu, pilnīgi vienalga kuru, es izvēlētos NiP, un arī drošvien jūs, tieši dēļ viņu consistency, viņi var regulāri parādīt labus rezūltātus, respektīvi es uzskatu ka vakardienas NiP vs. Na'Vi spēle bija diezgan "safe bets", Tik bieži uz NiP nelieku, jo bieži viņi grozās ap 70-90% iekš lounge, jo pats par sevi saprotams ka viņi ir pārākā komanda, bet ja iekš csgolounge kaut kādi sīkie saliek tūkstošiem itemus uz Na'Vi, tādējādi dodot NiP 45%, ir grēks uz viņiem nelikt ^_^.

Ja iekš csgoloungē ir 45% cipariņš, tas nenozīmē ka viņiem ir 45% iespēja uzvarēt. Liekot likmes ir jāskatās uz consistency un "odds", NiP vissticamāk paņemu vismaz 6-7/10 DD2 mapes pret Na'Vi, respektīvi uz viņiem nelikt savus aitemus, it īpaši ja liekot uz viņiem vari laimēt vairāk ir diezgan muļķīgi ^_^

ps. saprotu ka šo rakstīt pēc spēles ir diezgan muļķīgi, to vajadzētu darīt pirms jūs esat uzlikuši savas likmes, jo tagad tam vairāk nav nozīmes. Neņemot vērā ka dažreiz labāk ir paturēt savu viedokli pie sevis, turpmāk centīšos nedaudz "izanalizēt" geimus kas mani interesē pirms spēles, nevis pēc. Tādējādi varbūt arī varēšu jums piedāvāt dažādus skatījumus uz attiecīgu maču, kurus varēsiet ņemt vērā un izdarīt secinājumus.

Edited by JEYRAZZ
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Navi ir bootcamp at germany...

nevaru uzlikt :(

a varbūt ir tāds kurš arī liek uz šo spēli? uz kuru jūs liekat?!

vel 200 sec varu aizsūtīt offer, pagaidām ir doma likt uz na'vi kādas domas jums?! negribās atcelt offer tad atkal nevaresu uzbaazt. taka pls pasakat savas domas.

aj pedeja sec atcepteeju uz na vi, ir jegas mainit?!!

aj, gg... diez vai na vi vinnes inferno mapee... seized un starix galiigi suukaa cache

EDIT: smiekligi kaa na vi spele ct pusee, lol... seized vnk pls leave xD edwards viens carry..

Edited by acct1mel
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...