Jump to content
GIGN Forum

CS:GO Lounge


Pauly
 Share

Recommended Posts

hehe, tik nesaprotu vienu - vakar, cik no reddita nopratu, spēlē bija kaut kāds kasjaks, vai nu tur kaut kas nobruka vai kaut kas cits, nav svarīgi, bet turpat reditā varēja atrast cilvēkus, kas to izmantoja un sashēmoja uz reliable itemus, kuru drafta value bija kkur uz 700. Kāds var kaut ko sīkāk pastāstīt?

Link to comment
Share on other sites

pag,ko tu ar upset domāji? īsti nesapratu. :D

"upset" nozīmē to, ka komanda kurai ir potenciāli mazāka iespēja vinnētu maču to arī vinnēs, tā saucamie underdogi.

Respektīvi, ja Wizards 20% vs 80% Mistik mačā vinnnnētu Wizards, to sauktu par "upset"..

Tādēļ arī cilvēki bieži tajā pašā reditā apspriež "the chances of an upset".. lai izvērtētu uz kuru komandu ir izdevīgāk likt likmi.

Pirmā spēle wizardiem ir pret Mystik de_dust2, kura ir diezgan awp heavy mape kurā vissticamāk kennyS arī ownos, neņemot vērā to ka Mystik pret NiP vakar spēlēja ar aizvērtām acīm ( vismaz tā izskatījās ), tādēļ ja Wizards neatradīs antri-stratus pret Mystika awp, tad viņiem traki ies.. bet ja šodien underdogi vinnēs, tad uzskatu ka tikai un vienīgi šajā mačā.

otrajā spēlē Wizardam pret Mystik būs švaki, arī nuke outside ir awp heavy un martā šīm divām komandām spēlējot nukē bija 16:0 mystik labā.

Na'Vi ir komandu augšgalā, vismaz pēdējā laikā, neuzskatu ka wizardam izdosies tos paņemt tajā pašā nukē

-------

tajaa pasaa laikaa, sie ir best of 1, so anything can happen.

Edited by JEYRAZZ
Link to comment
Share on other sites

editoju savu ieprieksejo postu un izskaidroju savu domu gaajienu, iesaku vienkaarshi njemt veeraa manis teikto kaa arii ko saka citi cilveeki, pieeeram reditaa.. (tieshi informaaciju), bet neizdari savu izveeli uz ko likt likmi tikai taadel ka citi cilveeki ( taa skaitaa arii es) uz to lieku, jo 90% gadiijumu tam nevar uzticeeties jo pastaav "Change Teams" podzinja, kuru var uzspiest pirms macha saakshanaas... <- to dara daudz cilveeki lai mudinaatu cilveekus bettot uz otru komandu, lai buutu labaaks potential value =)

sensejs es neesmu, es ljoti biezi arii zaudeeju betus jo riskeeju tiezhi reward deelj, sheit paarsvaraa postoju tikai vinnestus, heh.. bet kursh neriskee, tas nevinee forshu summinju.

Edited by JEYRAZZ
Link to comment
Share on other sites

Bet īstenībā šādi vajag - ja kādam ir kāds insaids, ko citi nezina, droši padalaties. Nejau gabals vai potenciālais value nokritīs no pāris foruma biedriem, kas vispār šai lietai pieiet. :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...