Jump to content
GIGN Forum

CS:GO Lounge


Pauly
 Share

Recommended Posts

Man interesē ko var darīt ar šo brīnumu? http://steamcommunit...pation%20Parcel

Skaidri un gaiši rakstīts

''When used, up to 25 viewers watching your match will get a random item as a gift from you.''

Respektīvi, ja tu spēlē maču (competetiv), drošvien arī casual, 25 random skatītāji (mača skatītāju daudzumu var noskaidrot uzspiežot TAB, kurā var atarst "Viewers:") saņems 25 random ieročus no drop loot table, simple as that.

Protams, ja tev ir 15 skatītāji, visi 15 saņems random item dropu, bet ja tev ir 50, tikai katrs otrais.. random secībā.

Edited by JEYRAZZ
Link to comment
Share on other sites

Esiet uzmanīgi, treidojot csgo loungā man uzreiz uzmeta linku uz savu profilu un ka grib treidot, lai piemetu viņu friendiem. Kad mēģināju, tad prasija ielogoties steamā izlasīju mājaslapu un steamcommunity vietā bija steamcommunty vai kas tāds, respektīv viens burts pazudis (agrāk tā darīja rn pārvēršot par m), esiet piesardzīgi - nepadirsiet accessus.

Link to comment
Share on other sites

Oj bļe jomajo. Es tā izdarīju un man tā notika. Pipec, bet accesu var dabūt atpakaļ ar pierādījumiem, piemēram, kredītkarti nofočē, steam spēles cdkey ko esi vadījis no pirkta diska. Paldies par info. Domāju, ka man nogopīja dēļ product keyiem. Rītdien vajadzētu dabūt atpakaļ. Cerams, ka mans awp nebūs aizgājis.

Link to comment
Share on other sites

^ lol

Šis ir gājis apkārt jau vairākus gadus, bet pēdējo mēnešu laikā it īpaši csgo loungā. Ir arī izveidoti auto boti kuri tevi automātiski pievieno tiklīdz izveido / bumpo savu treidu, un automātiski iespamo linku kurā piemin ka viņa draugs vēlas tevi pievienot, bet nevar, tādēļ tas ir jāizdara tev.. vismaz tāds ir viss iecienītākais veids. Treidojoties loungā pāris mēnešus, ik dienu būs vismaz desmit indivīdi kas centīsies tevi appist ap stūri, vairāk kā 90%, daudzi ne tik oriģināli, bet daži kuri pieprot scammer spēli, un ja šie uztrāpa uz kāda muļķa, csgo itemi viņu rokās. Jābūt uzmanīgākiem. ;)

Link to comment
Share on other sites

Man patrapijas tas automatiskais bots. Teica, ka nevar addot mani somehow friendlista, ta es ari ka mulkis uzspiedu uz linku un ievadiju savus datus. Nu ko, neko par tadu nezinaju un tagad bus maciba. :D Pardots mans awp un sapirkti miljons dota 2 case key. :D

Link to comment
Share on other sites

Maddn domā kko tādu? beigās 2 T burti...

jeffreypryor10: Hi. My friend have good offer to you.Add him

velviens :D:D

Internet Explorer: Hi, my friend want to trade with you, but he cant add you, can u add him?

Edited by maddn
izņemu ārā sliktos linkus
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...