Jump to content
GIGN Forum

Fps drops CS 1.6


RIkkY
 Share

Recommended Posts

Sveiki. Lasīju te daudzus topikus par fps, bet gala iznākums nekāds. Ieejot spēlē man sākumekrānā rādas 99-100 fps. Taisot connect uz loading screena fps rādas 60, iespējams pat mazāk, bet tā tam vajadzētu būt, cik atceros, kad stacionārajam arī tā bija. Pašā spēlē ir low fps, protams, ka bāzē stāvot tas ir uz 80 - 100, bet kad sākas kustība ir pamatīgs kritiens. Aim mapē 1 uz 1 spēlējot fps ir 20-40, šaujot pricels prosto aizpeld un nav iespējams labi trapīt, jo kamēr sašaurinās atpakaļ...

Kaut kā negribas ticēt, ka vainīga ir porķika videne, jo pat wow's iet, bez problēmām.

Video karte - AMD Radeon HD 6320. ir jaunākie driveri

Esmu izmeiģinājis rakstīt konsolē tās visas fīčas, kas saistītas ar fps, bet nepalīdz.

Varbūt win7 vainīgs? Hz..

Link to comment
Share on other sites

Atliek vien jums atklāt patiesību, ka spēlējot cs (es pieņemu, ka runa iet par cs) tavs agregāts strikti ieciklējas izmantot tikai integrēto videokarti.

Kaut kur pa ausu galam dzirdēju, ka jālēdē ir cita cs versija, ja runa ir par nelegālu spēles kopiju. Par orģinālu nav nejausmas, pats spēlēju tikai uz desktopa tādēļ mani tas nekad nav skāris.

Link to comment
Share on other sites

Uzspiežot to, man nerādas tā kā tev, bet gan HydraGrid opcijas. Cik atceros , tad man arī bija tā kā tavā attēlā, bet tagad nav , kā var dabūt atpakaļ to recent application izvēli ?

Nu ok, it kā uzliku un palika labāk, vairs nav tā ,ka nevar paspēlēt, bet tagad , kad kaut kas nepatīk, tad pamatīgi nokrītas un iet lēnām atpakaļ. Kas tas varētu būt ?

Edited by RIkkY
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...