Slāpeklis!* Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 (edited) Sveiki, ''Man ir sacēlies jautājums'' Spēlēju cs:go viss zbis, reizēm vai pat diezgan bieži kā ieraugu pretinieku man nolago viss, tā itkā uzmestos auto dc, bet nemetas. Fps vidēji ir no 60-120 kā kurā kartē. Kas varētu būt pie vainas? Mazliet kaitina tie lagi. Paldies. Edited January 3, 2014 by Slāpeklis!* Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 (edited) Iespējams vaina ir tajā, ka tu spēlē uz mikroviļņu krāsns, datora vietā? Visdrīzāk kaut kas aprij RAMu. IMHO Edited January 3, 2014 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 3, 2014 Author Report Share Posted January 3, 2014 Booring par Tev lielāku trolli neesmu redzējis, Tu esi kā staigājošs sūds forumā, kur Tu esi tur smird. Bet paldies, paskatīšos kas ēd manu ramu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 https://www.google.lv/search?q=Spike+lags+cs+:+go&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=fflb&gws_rd=cr&ei=fLLGUtr2EKT0yAO67YHABg Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Booring par Tev lielāku trolli neesmu redzējis, Tu esi kā staigājošs sūds forumā, kur Tu esi tur smird. Bet paldies, paskatīšos kas ēd manu ramu. Emm... Es vienkārši nezinu ne hardware ne software settingus tavam kompim, un mikroviļņu krāsns ir pirmais kas ienāca prātā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 3, 2014 Author Report Share Posted January 3, 2014 * i5-2500K * mātesplate intel H67 UATX * chieftex uatx tornis * WD Caviar Black 750GB 64MB ram * 4GB no-name DDR3 1333 rams * in-win 350W bronze PSU Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Kas par karti? Ja integrētā, tad standarta rezolūcijas problēma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 3, 2014 Author Report Share Posted January 3, 2014 Jap videne integrētā. Paskaidro botu valodā kas ir standarta rezolūcijas problēma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Ja karte ir sūds, ber tomēr ir high level priekš itegrētās - kā piemēram ItelHD4000 pēdējās paaudzes - tā spēj vilkt vidējas prasības spēles kā Dota, CSGO, LOL utt, bet tikai tajā gadījumā ja (man jau sāk apnikt to atkārtot) rezolūcija spēlē ir vienāda ar rezolūciju windowsā. Tādejādi kartei nav jāveic lieka konvertēšana un viss iet +- gludi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now