Jump to content
GIGN Forum

shaize


Brown^
 Share

Recommended Posts

Klausoties NeoX, Tu vēl beigās būsi spiests nopirkt kūlpadu, pat, ja Tev ir dekstop pc.

Ja, par lietu, tad mātes plates diskā ir visi Tev nepieciešamie draiveri. Ja, Tev ir dedicated skaņas karte (maz ticams), tad draiveri būs atsevišķā diskā.

Mēdz gadīties, ka diskā ir vairāki skaņas draiveri, nekas nenotiks, ja mēģināsi uzinstallēt neīstos, Tevi pabrīdinās, ka tādi netiek atbalstīti vai kādu citu lētu lažu.

Ja, disks nenāca līdzi, tad ieraksti savu datora modeli gūglē klāt pierakstot drivers. Tādā veidā Tu atradīsi officiālos draiverus, ko piedāvā datora ražotājs. (Teorētiski, tas ir tas pats disks.)

Vēl ir iespēja dabūt driverus no windows update. Vienkārši aizklikšķinies līdz windows update un uzspied "Check for updates".

Šitajā visā ir viens bet, tas ir, ja noinstallē nost driverus, tad skaņai tā pat vajadzētu būt. Uzspied labajā stūrī uz skaļruņa ikonas, tad paņem "Mixer", atvērsies tāds maziņs lodziņš, skaties zem "Device" vajadzētu būt "Speakers" uz kura var uzspiest, uzspied kādu no piedāvātajām iespējām, paskaties, kas notiek.

Par cik sīči bakstās gar pc, tad noteikti Tev vajadzētu apgūt tādu lietu kā system restore, tas Tev bieži vien var palīdzēt. Ar system restore palīdzību Tu vari atgriezt datoru tādā stāvoklī, kādā viņš ir bijis iepriekš. Windows ik pa laikam saglabā atskaites punktus uz kuriem vēlāk var atgriezties, kā arī var manuāli likt atskaites punktus, kad Tev liekas nepieciešams. System resotore ietekmē tikai programmas, reģistrus, bla bla.. Tātad, Tavi faili un dokumenti netiks ietekmēti, vari nebaidīties, ja sistēmu atgriez atpakaļ par 3 dienām, ka Tev pazudīs vakar ielādētās bildes.

Te būs pamācība kā tas viss darbojas.

http://www.youtube.com/watch?v=oGXbMyFaROw

Edited by _swallow.dll
Link to comment
Share on other sites

Diskā. Jopcik, točna neandertālieši. Varbūt vēl kasetēs mūziku klausaties?

Novelc cpuZ - apskaties mātesplates modeli - novelc draiveri no official saita - uzinstalē. Restart the fucker.

intel core 2 quad Q6600 <-- nosaukums ja nav grūti varbūt vari iemest pareizo linku kuru lādēt nav mans kompis un negribu kautko salaist grīstē. sorry par retardismu )

Link to comment
Share on other sites

intel core 2 quad Q6600 <-- nosaukums ja nav grūti varbūt vari iemest pareizo linku kuru lādēt nav mans kompis un negribu kautko salaist grīstē. sorry par retardismu )

MUST....NOT....TROLLL....

Tas, ko tu nosauci ir procesōrs. Tev vajag MOTHERBOARD nosaukt.

Link to comment
Share on other sites

karoče izmeta šito Mozilla Firefox*, Google Chrome*, and Safari*

  • Make sure you have the latest version of Java* installed.
  • Click Check your system for the latest updates to run the Intel® Driver Update Utility again.

Netscape*

Karoče itkā uzinstelēju to Javu, bet nu nekais nemainās, restarts obligāts?

Edited by Brown^
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...