ronis21 Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 (edited) Sveiki visiem! Tātad esmu atsācis darboties ar Adobe After Effects CC. Senākā pieredze nav nekāda, pat var teikt pilnīgi nebija. Takā vēlos savas iemaņas pašapmācības ceļā uzlabot ļoti augstā līmenī - censties vismaz. Ja ir kādi noderīgas pamācības - droši. Bet nu, labāk pašam saskārties ar tām problēmām, tad pats uzzināšu. Ko man vajag no Jums? Tātad - meklēju Jūsu Frag'u demo, kur būtu labi momenti. Nevajag kaut kādus only awp mačus - vajag parastos mačos, parastus killus. Vissādas interesantas un situācijas, no kurām jūs izkuļaties ārā. Nu vienkārši kaut kādus labus momentus. ..Nu jūs sapratāt - vajag jūsu dēmo, priekš treniņa ar AE CC. Vēlos uztaisīt movie tādu. Mačos arī var būt tikai kaut vaj ar AWP random HS, bet vēlams, lai būtu daudz. Bet nejau kempojot kaut kur. Ehh. es pat nezinu - vienkārši dodiet savas situācijas un īsti pastāstiet kas un kā bija tajā demo. Vēlams šajās mapēs - De_inferno, dust1/2 un citās populārās mapēs. Lūdzu, būtu ļoti vēlams. Ja kāds vēl pastāstītu kā samazināt faila izmēru un kā spēlei skaņu ritīgi forši uzmočīt - uzklausīšu. Variet jebko ieteikt un iedot! Paldies! Esmu gatavs strādāt no visa, kas man ir. Jūs jau paši ziniet, kā ir muvijus taisīt Edited December 2, 2013 by ronis21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 Vakar vakarā pirms pusnakts @ Nuke viens mani skaisti novāca kad kempoju augšējā kabīnē - vismaz nokritu es skaisti A spotā Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronis21 Posted December 2, 2013 Author Report Share Posted December 2, 2013 Nezinu kāpēt tā, bet GIGN HLTV demo man nejiet Rakstu playdemo [nosauk] un vienkārši izrkešo no spēles, bez brīdinājumiem.> Offtopic : Kāpēc man cs:go ~15 sek laižas augšā, ja nolaižu to (piem pastos internetā kaut ko un tad atkal uzlaižu)?? Visas citas spēles ~3sek - arī bf3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 Aizsūtīju random ace no mm, paskatīsimies kas Tev sanāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronis21 Posted December 2, 2013 Author Report Share Posted December 2, 2013 (edited) Paldies par atsaucību! UP Un arī - kā var samazināt faila izmēru nezaudējot tā kvalitāti - piemēram filmējot ar fraps. Jo man nieka 30 sek video pamontēts pa jokam iznāca 5gb un mans nets neļaus ātri augšuplādēt :/ Edited December 2, 2013 by ronis21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronis21 Posted December 3, 2013 Author Report Share Posted December 3, 2013 (edited) Gaidu demo failus līdz 22. decembrim. Izpalīdzam man un varēšu jums dot ko pretī. Par fragiem patriotisks kukulis! Nevis nauda, bet šis tas! Izvērtēšu jūsu doto materiālu! Principā tagad šo "kukuli" var jebkurš dabūt Jautājam privāti Edited December 3, 2013 by ronis21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Pag, Tev tak der "MM" momenti, right? Vai Tu gribi momentus no gign puba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronis21 Posted December 4, 2013 Author Report Share Posted December 4, 2013 Man no gign momentus nav obligāta prasība. Principā vienalga kur. Neesmu nekādos reklāmas apstākļos šeit nācis . MM fragi der. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronis21 Posted December 7, 2013 Author Report Share Posted December 7, 2013 Meklēju vēl, vēl un vēlreiz vēl demo. NEVAJAG NEKĀDUS ūber, kūber krutus fragus. Der gandrīz jebkas, kur tu esi kādu nogalinājis nejau berot lodes un uz atveri 1 kill, kuram ir 1hp Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 Meklēju vēl, vēl un vēlreiz vēl demo. NEVAJAG NEKĀDUS ūber, kūber krutus fragus. Der gandrīz jebkas, kur tu esi kādu nogalinājis nejau berot lodes un uz atveri 1 kill, kuram ir 1hp pm steamaa man ir viens tads moments kas noderetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 Meklēju vēl, vēl un vēlreiz vēl demo. NEVAJAG NEKĀDUS ūber, kūber krutus fragus. Der gandrīz jebkas, kur tu esi kādu nogalinājis nejau berot lodes un uz atveri 1 kill, kuram ir 1hp A kāpēc ne ? Tie tak ir visskaistākie... žēl ka no competative mačiem nevar dabūt demo - tur Kr1pats šodien(nu jau vakar) vienu raundu ar P90 nopļāva kādus 4 pretiniekus Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronis21 Posted December 7, 2013 Author Report Share Posted December 7, 2013 Ieraksti manuāli demo katru mapi Record 123 Un tā katru reizi. Ja piemēram nav nekāds tas demo normāls, ieraksti virsū citu ar tādu pašu nosaukumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronis21 Posted December 8, 2013 Author Report Share Posted December 8, 2013 UP! Nevēlos taisīt jaunu rakstu.. Man ir personīgi problēma. Man gign HLTV demo vienkārši atsakās vērt vaļā. Esmu mēģinājis caur playdemo & shift + F2 to konsoli (nezinu kā nosaukt). Laižu vaļā -> parādās itkā, kad lādē, bet taj pašā laikā nekādas zīmes lādēšanas neizdod. Itkā ir tas fons, kad iet serverī, bet pilnīgi nekas nav rakstīts un tā. Pēc 5 sek. izmet ārā bez brīdinājumiem. Vienkārši izmet (ļoti ātri, vienkārši deskt. parādās) un neuzskata, kad būtu jaizdod kāda errora zīmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 A kāpēc ne ? Tie tak ir visskaistākie... žēl ka no competative mačiem nevar dabūt demo - tur Kr1pats šodien(nu jau vakar) vienu raundu ar P90 nopļāva kādus 4 pretiniekus visi tavi comptetetive machi ir pieejami caur csgo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 žēl ka no competative mačiem nevar dabūt demo Apskaties pie "watch" un tālāk "your matches", tur tu vari nolādēt savas iepriekš nospēlētās spēles demo (līdz pēdējiem 8). Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Pauly, a kur vinjsh saglabajas ? man kaut ka nesanaca atrast novilkta demo folderi Es shodien pie rez 15:14 panjemu smuku uzvaru 1 vs 4 + def Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Pauly, a kur vinjsh saglabajas ? man kaut ka nesanaca atrast novilkta demo folderi Es shodien pie rez 15:14 panjemu smuku uzvaru 1 vs 4 + def Paskaties: C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\replays Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Ok, atradu. Pie viena vel jautajums - vai ir iespejams patit uz priekshu ? Jo es neatradu tadu opciju, vnk varu palaist no WATCH un vairak neko ! Butu forshi, ja ir kkada opcija ar partishanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Ok, atradu. Pie viena vel jautajums - vai ir iespejams patit uz priekshu ? Jo es neatradu tadu opciju, vnk varu palaist no WATCH un vairak neko ! Butu forshi, ja ir kkada opcija ar partishanu. Shift+F2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronis21 Posted December 13, 2013 Author Report Share Posted December 13, 2013 Izskatās, kad vajag vēl kādus dažus. Es šaubos vai paliks pāri, drīzāk pietrūks. Jo video nu... Gribas garu, labu uztaisīt. Ne +10 minūtēm, bet vismaz 3/4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 OK, sameklēšu vakardienas MM kurā uztaisīju 1vs5 + defuse @ inferno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 Pirmais tāds lowboba ūber kūber non skiller peles fragshows. p.s. Nākamie video būs daudz labāki http://m.youtube.com/watch?v=MidRRQZFtRo&feature=youtu.be&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DMidRRQZFtRo%26feature%3Dyoutu.be Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 He he. No sava otrā acc, pirmajā mačā un pirmajā raundā uzmetu ace http://www.youtube.com/watch?v=A2lMmEfBCig Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEADMASTER Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 1.demo - http://lejup.lv/down.php?s=52ad881725429 3 raunds, -5 ar p90 2.demo - http://lejup.lv/down.php?s=52ad8771d3488 pie rezultāta 8:4 uztaisu -5 3.demo - http://lejup.lv/down.php?s=52ad897d40e8b pie rezultāta 0:3 uztaisu -3 pie rezultāta 1:3 diezgan smuks -4 , pie rez 6:4 uztaisu -2 ar he 4.demo - http://lejup.lv/down.php?s=52ad8b41bc67d 2 raunda -5 ar p90, nākamām raundā arī -5 (bet tas movie nederēs) 5.demo - http://lejup.lv/down.php?s=52ad8d1b0ddd0 1 raundā -5 un visi hs 6.demo - http://lejup.lv/down.php?s=52ad931c02c50 pie rezultāta 2:8 smuks -5, pēdējie 3 skaisti visi hs 7. demo - http://lejup.lv/down.php?s=52ad95c4bebf6 pie 3:0 smuks -3 uz rampas un pie rezultāta 13:2 smuki hs Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 pakontroleeshu liidz, driiz arii kko iemetiishu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now