Jump to content
GIGN Forum

Projekts: vasaras pludmales bodijs..


The Dixon vs. ZOMBIES
 Share

Recommended Posts

Centīšos īsi. Patīk pasportot, bet nedaru to regulāri/profesionāli. Esmu pamatīgi ierūsējis fiziskajā formā dēļ sava dzīvesveida un vēlos to mainīt. Cik manīju šeit apgrozās daudz zinoši cilvēki fiziskās veselības ziņā, nepieciešams padoms. Centīšos dokumentēt savu progresu..

Tātad, galvenais uzdevums dabūt fiziski labu kondīciju spēka/izturības ziņā. Off-setā gribētos ciešamu pludmales bodiju vasarai, lai nav alus puncis un man-boob vietā ir kaut kas ņiprāks, pievilcīgāks..

Stati:

svars: ~75-78kg

augums: 1.88m

diēta: veģetārietis

vecums: 20 (septembris)

kaitīgie ieradumi: agrāk ir garšojis alkohols, esmu smēķējis. teiksim gadi 5 pavadīti pie šiem ieradumiem, nu cenšos atmest, pirmā nedēļa jau aprit...

Pamata vingrinājumi (pirmais mēģinājums, spiežu maksimumu):

pumpīši: 11

pievilkšanās (delnas stienim manā pusē, vidēji plats tvēriens): 2

pietupieni: 56

presīte: 36

P.S. ļoti patīk skriet! bet nevaru daudz noskriet, kādus 2-3km normālā riksī varu noraut domāju, pietrūkst izturība + biju smēķētājs pāris gadus...

P.S.S. Iztiksim bez komentāriem par to cik stiprs/vājš esmu, pats to ļoti labi apzinos. Nenācu pēc kritikas, nācu pēc ieteikumiem/padomiem. Būtu jāzin tas, ka nevaru apmeklēt zālītes, gribu šo projektu realizēt mājas apstākļos un bez papildu uztura bagātinātājiem, all natural...

P.S.S.S. Laiks man ir pietiekoši, ja nepieciešams var iekļaut uzdevumus gan rītam, pusdienai, vakaram..

Link to comment
Share on other sites

Vari, lūdzu, sīkāk paskaidrot skriešanas uzdevumus, kurus minēji? Priekš manis skriešana ir skriešana, nezināju, ka var kaut ko iekļaut tajā.

Bet kaut kā negribētos tikai uz skriešanu paļauties, labā pēda arī nav labā kondīcijā, šovasar bija daļējs plīsums potītes dzīslās...

Link to comment
Share on other sites

Auguma/Svara ratio izskatās plus mīnus ok. Ja skriešana sagādā problēmas, staigā. Uzliec austiņas, ierubī audiogrāmatu un staigā. Varbūt izklausās muļķīgi, bet efekts ir prīmā.

Ja vēlies kristies svarā, iesaku low-carbs diētu. Ticu ka google palīdzēs atrast ko piemērotu, protams, paies laiks kad atradīsi kaut ko sev. Izsvītro jebkādu alkohola patēriņu, it īpaši alu. Ieteiktu apsvērt nepirkt veikala sulas(daudz cukurs un kalorijas). Smēķēt var, bet šaubos vai to darīsi, ja formu izvirzi augstākā pozīcijā. Tikai atceries - Tu nesmēķē cigareti. Cigarete smēķē Tevi.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Vari skrienot iepīt šos vingrinājumus ( programmu cik un kā un kad nemācēšu pateikt, tas ir individuāli ), vismaz es kādreiz, kad skrēju aktīvi viņus izmantoju. Un Vecīt, 2-3km, tas ir vāji.

Es smēķēju ~14 gadus, bet vēl joprojām vēsi noskrienu ~10km ( pēdējo reizi gan skrēju ~pusgadu atpakaļ ), ja patrenētos varētu uzdzīt uz pusmaratonu easy.

- Garais atspēriens

- Kāpinājums

- Vēzēt kājas uz atpakaļu ( nezinu kā viņš pareizi saucas, bet nu sit kājas pie dibena tā teikt )

- Krustsolis

Un kad esi beidzis skriet un pārej uz soļošanas fāzi vari mēģināt kādus soļošanas vingrinājumus

- Soļošana ar augstu paceltām kājām ( 2 veidi - ar un bez gurnu pagrieziena )

Iesildoties un atsildoties ir riktīgi daudz vingrinājumi ( šeit pirmie 3 ko atceros )

- Skriešana uz vietas ( te vajag riktīgi ātrumu attīstīt )

- Kāju un potīšu apļošana

- Stiepšanās ar un bez izklupiena

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

KO tad tu gribi? Izskatu vai fizuhu? Jo pec paramnetriem liekas ka nevajadzetu buut resnam. Lidz ar to, lai izskatu dabutu, tev jasak domat kadu pulveriti panjemt, jo citadak, tev kaa vegetarietim, neuznemt pietiekosi daudz labumu lai uzaudzetu smuku formu. Un tie pulverisi anv nekas traks, vajag tikai piemerotako sev atrast, ka ari kvalitativako. Es personigi nesen saku dzert lieso proteinu, jo pavisam vienkarsi man biezi vien nepietiek laika lai dienaa pietiekosi paeestu. Ja nepaed un dzen sevi, tu tikai muskulus sadedzini.

Tiesi tas pats notiks ja daudz skrienot dziisi fizuhu, visu nodedzinasi. Ja taads tavs merkis, tad luudzu- nedelja 3-4dienas pa +10km un atri vien bus rezultats. Ja tomer ari formu gribi uzturet un fizuhu uzdzit tad pietiks ar 3-4km, ieteicams 5 reizes nedelja. Skrien minuti mierigi, tad 20-30 sec maksimali, tad minuti mierigi,un tad max atkal... Un taa atkarto. Fizuhu uzdzisi loti labu, nenodedzinot masu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ja staigājot un viegli pamocot uz sāniem nesāp, tad potītes trauma ir atmaska. visam ir savs laiks un tas sadzīst. protams, nedrīkst tagad iet un kalnus gāzt ar viņu, bet parasta skriešana nekaitēs.

p.s ieteicams skriet pa profesionālu segumu, stadionu, savādāk ar laiku var sākt sāpēt ceļi un gurni no nepareizas skriešanas.

vēl jo vairāk, ar potītes traumu nedrīkst izmantot lielus svarus.

ar vārdiem pastāstīt gan ir grūti, bet tie uzdevumi izklausas šādi.

5 sprinti 15m

pāris pietupieni, sprints 15m

izklupieni, 15m sprints. ( netaisi pārāk plati, sarausi cirkšņus )

dziļie izlecieni, 15sprints

lecieni ar vienu kāju, zemie un atkal sprints.

barjeru staigāšana

barjeru lekšana

mazo barjeru izskriešana sāniski, uz priekšu.

daudz un dikti, bet tas viss ir jārāda.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pats tev iesaku iet uz svaru zāli vai arī to sauktamo gym.Pats nepilnu 2 mēnešu gājienā uz gym esmu zaudējis 10 kg no sava svara,sākumā svēru 80 kg pēctam pēc svaru zāles uzkāpu uz svariem un skatos kad esmu jau zaudējis 10 kg un jau sveru 70 kg.

P.S Iesaku sākumā sākt ar mazākajiem svariem un pēc tam pēc savas gribas iet uz augšu pēc lielākiem svariem.

P.S.S Bet sestdienās un svētdienās negāju uz svaru zāli bet gan izvēlējos uzskriet saucamos mazos krosiņus līdz 5 km garumā,tos es dariju divreiz dienā pirmā reizes bija no rīta bet otrā reizes jau bija uz vakaru pusi.

Ja man pa visam negribējās skriet krosiņu tad es tāpat paskraidiju pa stadionu un izpildiju dažādus vingrinājumus,displicīnas.

Link to comment
Share on other sites

Ja gribi beach body, ar to ir par maz.

Pirmkārt, sāc ēst daudz. Normālu pārtiku. Ar veģetārismu Tu labu un veselīgu ķermeni nedabūs, lai ko cilvēki teiktu. Es zinu daudzus veģetāriešus un viņi visi ir bāli, izkāmējuši metālisti ar neattīstītu sejas kaulu struktūru un šauriem pleciem. Karoče, lupatas.

Tev jāiet uz svaru zāli, savādāk tāds vien sprukstiņš būsi tikai ar pumpēšanos.

Ej 3x nedēļā uz zāli, ēd riktīgi, guli 8 stundas.

Pārbaudi, cik daudz Tev ir testosterona. Ja rādītājs ir zems, proti, nav pie augšējās robežas vai pāri tai, tad es rekomendētu steroīdus vai vismaz kaut kādus uztura bagātinājumus. Sākumā pietiks ar kreatīnu un proteīniem.

Ja tev ir augsts testosterons, tad labi. Tas nozīmē, ka tev būs zems tauku daudzums un ātri augs muskuļi, kas ļaus efektīvi līdz vasarai uzkačāties.

Un taisi sānu presi un zemo presi, lai būtu izteikta V forma. Taisi plato pievilkšanos lai platāka muguras augšdaļā un plati pleci. V tipa forma ir viens no svarīgākajiem elementiem. Tad nosauļojies, tas padarīs muskuļus izteiktākus.

Veiksmi!

P.S. ļoti patīk skriet! bet nevaru daudz noskriet, kādus 2-3km normālā riksī varu noraut domāju, pietrūkst izturība + biju smēķētājs pāris gadus...

Skriešana ir sūds. Atstāj skriešanu priekš bābām un 40 gadīgiem onkām ar alus vēderiņiem. Tas tev nepalīdzēs dabūt beach body. Turklāt sapīsi ceļus un locītavas, ja skriesi nepareizi.

P.S.S. Iztiksim bez komentāriem par to cik stiprs/vājš esmu, pats to ļoti labi apzinos. Nenācu pēc kritikas, nācu pēc ieteikumiem/padomiem. Būtu jāzin tas, ka nevaru apmeklēt zālītes, gribu šo projektu realizēt mājas apstākļos un bez papildu uztura bagātinātājiem, all natural...

UNREAL! Es tev pasaku uzreiz. UNREAL

Pielikumā bilde kādam jāizskatās īstam pludmales body. Un to tu nepanāksi tikai ar skriešanu un veģētārismu.

post-9792-0-70886900-1384979761_thumb.jpg

Edited by Kontortionists
Link to comment
Share on other sites

Kā es izskatos tagad (not actual me):

Skinny-Fat-300x225.jpg

Kā vēlos izskatīties uz vasaru (hopefully will be actual me):

BOOBOO-STEWART-S-BEACH-BODY-boo-boo-stewart-21592858-550-565.jpg

MAIN GOAL: Spēks/izturība. Pat ja izskatīšos kā pirmajā bildē un būs fizisks spēks un izturība, par to arī priecāšos. Presīte, krūšu muskuļi, tas tik tāds bonusiņš, kas nenāktu par skādi. Negribu afigenos muskuļus, neizeju uz bodybuildingu..

Paldies par komentāriem.

Pagaidām pirmās dienas noritējušas labi, ķermenis pavisam noteikti jūt, ka kaut kas ir darīts. It hurts so good.. :)

Edited by The Dixon vs. ZOMBIES
Link to comment
Share on other sites

Sākumā pietiks ar kreatīnu un proteīniem.

Nevis sākumā, bet pilnībā pietiks. Un kreatīnu vispār būtu jāņem tikai pēc kādiem 6 mēnešiem intensīvas zāles apmeklēšanas. Savādāk nikuja nesapratīs kas ir no zāles vienkārši, vai kas ir kreatīna ūdens uzpūsta muskulatūra(creatine bloat). AAS vispār jāizsvītro.

btw - Benchpress w/ wide grip tiešām dara brīnumus.

Edited by enjoi
Link to comment
Share on other sites

Tavu goal bildi nerāda. Ja tu izskaties, kā before bildē, tad Tev steidzami vajag uz svaru zāli. Tādiem stiebriņiem NEVAJAG skriet, bet vajag CILĀT SVARUS! Tas tev dos spēku un muskuļu masu, kas tik ļoti ir nepieciešama.

Nevis sākumā, bet pilnībā pietiks. Un kreatīnu vispār būtu jāņem tikai pēc kādiem 6 mēnešiem intensīvas zāles apmeklēšanas. Savādāk nikuja nesapratīs kas ir no zāles vienkārši, vai kas ir kreatīna ūdens uzpūsta muskulatūra.(creatine bloat). AAS vispār jāizsvītro.

Jā, tev ir taisnība. Es rakstīju steigā.

Edited by Kontortionists
Link to comment
Share on other sites

Ja gribi beach body, ar to ir par maz.

Viņa visam komentāram es pilnīgi piekrītu. Vinīgais ar skriešanu fizisko vari labu oanākt, bet beach body gan nē, proti, būs tev augums normāls, ar mazu tauku saturu tajā, bet ne muskuļots, jo lai liktu muskuļiem augt, tev jāpieliek lielāka slodze, kaut vai tā pati spiešana. Un jā, ja esi veģitārietis (īstenība veģitārietis neēd daudz ko, bet Vegāns tikai gaļu, ja tu to domā...), tad Tev vajadzēs uztura bagātinātājus, jo paprasi ikvienam, kas staigā uz zāli, ko viņiem nozīmē vistas gaļa! :D

Bet lai veicas! :)

Link to comment
Share on other sites

Viņa visam komentāram es pilnīgi piekrītu. Vinīgais ar skriešanu fizisko vari labu oanākt, bet beach body gan nē, proti, būs tev augums normāls, ar mazu tauku saturu tajā, bet ne muskuļots, jo lai liktu muskuļiem augt, tev jāpieliek lielāka slodze, kaut vai tā pati spiešana. Un jā, ja esi veģitārietis (īstenība veģitārietis neēd daudz ko, bet Vegāns tikai gaļu, ja tu to domā...), tad Tev vajadzēs uztura bagātinātājus, jo paprasi ikvienam, kas staigā uz zāli, ko viņiem nozīmē vistas gaļa! :D

Bet lai veicas! :)

tika fyi, http://lv.wikipedia.org/wiki/Veg%C4%81nisms

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...