Jump to content
GIGN Forum

Map flags @ PUB


CMEPTb
 Share

Recommended Posts

Vēlētos iegūt xm, jo pēdējā laikā ir tik daudz momentu, kad cilvēku vai nu maz, vai arī par daudz priekš kaut kādas mapes un sanāk tā, ka viena balss trūkst, lai to nomainītu, vai vienkārši deļ neuzmanības, vai speciāli spiež against...Pec mana uzskata votes gaidīšana 5 minutes, tas ir nepareizi, jo piemēram, var uzlikt voti uz dažām mapem un ar xm likt to, kurai ir vairāk balss.. (Atvainojos par kļūdam...)

Pieteikums uz access

Stati

Ar cieņu Andr...

Link to comment
Share on other sites

Laikam tomēr man neskauž...Apsverot visus +/- , nu nav 2tra tāda kandidāta kas šajos grūtajos laikos tik aktīvi spēlētu...Tad jau REC, sūds ar to ka tu šeit nēesi mūžīgi, bet tikai samērā īsu laiku, 1/2gada laikā nekādu šaizi nēesmu manījis,lai jau tiek...

Link to comment
Share on other sites

Vēlējos prasīt tieši to pašu, jo tā situācija ir neapskaužama, ka puse no spēlētājiem spiež, kas pagadās, neiedziļinoties, kāpēc vispār vote ir bijusi..

Zinu, ka šobrīd runāšu pretrunā ar to, ko biju teicis pirms tam, bet uzskatu, ka šim karogam vajadzētu būt aktīvākiem pub adminiem, jo domāju, ka visi admini apzinās, kāda ir situācija pubā un, kāda situācija rodas uzmetot voti..

Skatoties uz Andr aktivitāti - viens vienīgs REC!

EDIT:

Nopietni? Nav nevienam, ko pateikt? Pieteikums izveidots 17.11., šodien jau ir 4.12. un tikai 2 posti - nopietni?

Kur tad visi "aktīvie" admini ir palikuši? Dodiet Andr iespēju un klapējiet ciet..

Es saprotu, ka nevēlaties dot xmap, bet Andr ir aktīvākais admins @ pub un šī funkcija tikai palīdzēs viņam pildīt savus tiešos pienākumus! Ja būs sūdi - grieziet nost! Kur ir problēma?

Edited by sluT
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kaut kāda aktivitāte vai lēmums būs? O_O

Sheit lēmumu nevar Lācis pienjemt viennozimigi, jo nav adminu atsauksmju, lai gana pedejaa laikaa patstavigi kads admins ir serverii un servers pats pildaas ljoti labi atkal :) Īpaši priecē uzliekot vecās labās mapes, servers ir pilns :) Jo daudziem laikam apnikuši tie dd2,inf, aztec un nukes :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...