l1nk1n Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 šņaukt un nomirt pēc 5 gadiem- arī ahujenna. pasnjauc juuras saali, buus atrak ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 pasnjauc juuras saali, buus atrak ! mani tas neuztrauc, nelietoju. apbrīnoju tikai citus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Es to spaisu 1x esmu ieprovējis, galīgi nepatika, vairs nekad mūžā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Es ta dzirdeju, ka vel cinas ar to sudu Ghetto games chalji. Vaitad vinjas jau nav aizliegtas kadu laicinju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 nav,tie stop durgs cheli nemitiigi kursee ielaas,tiesa ne tik aktivi ka sakuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Bet cik es sapratu, tad atrada acetonu shajos maisijumos (mistiska formula) un panjema uz 12 meneshiem ciet,ne ta!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Vienaa balliite uzpipeju, pasha sakuma, kad saka paradities, tad vel nezinaju, kas tas par suudu. Domaju, ka prosta zaale. Kad uzkuriiju, pilniigi shirmis aizbrauca, likas, ka spragstu nost, vispar nekontroleju. Nakamaja dienaa pilniiga pakaljaa bija. Neiesaku nevienam pat pameegjinaat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Vienaa balliite uzpipeju, pasha sakuma, kad saka paradities, tad vel nezinaju, kas tas par suudu. Domaju, ka prosta zaale. Kad uzkuriiju, pilniigi shirmis aizbrauca, likas, ka spragstu nost, vispar nekontroleju. Nakamaja dienaa pilniiga pakaljaa bija. Neiesaku nevienam pat pameegjinaat! Viss ir tavās domās, ja tu iekuriisi un domasi ka tev ir hujova,tad tev taa arii buus. bet jaa,legalais ir mesls. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Jābūt padebīlam, lai to herņu vispār provētu. Bet nu ir tā, ka to herņu pārsvarā pīpē mazgadīgie tapēc jau tā ir. Pats esmu redzējis, kāds cilvēks paliek dārzenis to miskasti pīpējot. Da nu nafig. Ja grib uzpīpēt tak nopērk normālus zaļumus! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Reiz uzkurīju, tikai tagad izbraucu no visiem mēsliem, ko sastrādāju 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now