Jump to content
GIGN Forum

pavecāka tv game/reality šova nosaukums ?


fr0zen
 Share

Recommended Posts

Skatoties takešī pili, atcerējos vienu citu tv šovu, kuru senāk skatījos, bet nu nekādīgi neatceros nosaukumu, šoreiz google nepadodas. Varbūt kāds pēc apraksta atcerēsies.

Principā viss notika uz salas, bet varbūt arī nē :D

Šova mērķis bija, iziet vairākus fiziskus uzdevumus, līdz kvalificējies līdz pēdejam galvenajam uzdevumam.

Katram dalībniekiem uz muguras bija tāds kā cilindrs/stekveidīgs priekšmets. Šis priekšmets reprezentēja dalībnieka, tā teikt vienīgo dzīvības punktu. Ja gadījumā šo priekšmetu pazaudē (vai tas tiek atņemts), dalībnieks izstājas. Uzdevumos pretī bija šova sargi,(līdzīgi kā takešī pilī), viņu uzdevums bija atņemt to cilindru dalībniekiem.

Viens no uzdevumiem ko atceros, bija jāielien nožogotā teritorijā, jāskrien kaut kas jāpaveic un jāskrien atpakaļ, bet to apgrūtināja vecis uz zirga ar lasso lol :D Priekšpēdējā uzdevumā bija jālien caur kaut kādu milzīgu purvu, kur otrā pusē vienmēr gaidīja džipi xD

Pēdējais posms bija unikāls ar to ka, neviens neko vairs nost neņēma, bet tā vietā sākas laika atskaite. Šim laikam ritot, zem ūdens okeānā/jūrā lielā apaļā būri, aiz slēdzenes sāka izvirst pērles. Kamēr šis laiks ritēja, dalībniekiem bija jāpilda uzdevumi, kurus paveicot viņi atklāja kontrētu simbolu.

Būra slēdzenes kods/kombinācija sastāvēja no vairākiem simboliem, attiecīgi lai tiktu pie pērlēm, jādabū pēc iespejas vairāk simbolu, pretējā gadījumā daļu no koda var nākties minēt, kas prasa laiku/elpu zem ūdens.

Beigās, kad dalībnieki izlēma ka ir gatavi, varēja nirt pēc pērlēm.

Līdzko atslēdza un iepeldēja tanī būrī, tā bāza pērles kabatās cik vien lien, un tad beigās attiecīgi ietreidoja savākto daudzumu pret naudu.

kā šo brīnumu sauc ?

help-me-obi-wan.jpg

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...