ojaars Posted January 27, 2006 Author Report Share Posted January 27, 2006 labs i', es par to lietu padomaashu... Bet tu esi maita. es te seezhu un, tjip, mokos no bada, a tu tikmeer pa kebabiem staigaa... PSC pain - pasuuti paiku uz maajaam... tas paliidz un - man skiet ka arii xxl super kebab var pasuutiit veel: var pasuutiit arii chainiiz fuudus (tie suukaa) vai picu... enivei - mees vareetu riitvakar iedzert alu un par shito topika lietu paplaapaat. nu veel par dazhaam citaam lietaam arii - + speeleet zoliiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 pain - pasuuti paiku uz maajaam... tas paliidz un - man skiet ka arii xxl super kebab var pasuutiit veel: var pasuutiit arii chainiiz fuudus (tie suukaa) vai picu... enivei - mees vareetu riitvakar iedzert alu un par shito topika lietu paplaapaat. nu veel par dazhaam citaam lietaam arii - + speeleet zoliiti laba ideja. bet pie mums drošvien jo vēl šis tas izplānots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 ai... es apvainojos, ka macho mani nepaaicinaaja, taapeec apeedu divas desu maizes (maize taa, kurai viena shkjeele klaajas virsuu) un nosuukaaju 10 konchas (mosh vairaak). Tagad juutos labaak p.s. par riitdienu veel jaapadomaa, jo bij kaukaadi plaani, bet tad jau riit gan jau sazinaasimies p.p.s. plaans jau leenaam galvaa top Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now