Jump to content
GIGN Forum

CS:GO plugini un modi.


Recommended Posts

Nē nu, kaut vai Tu ienāc serverī, nevarētu pievienoties komandai kur jau ir 5 spēlētāji. Teiksim tā, Es join serverim, un vienā team jau ir 2 spēlētāji, nākamos automātā met otrā tīīm : 2vs0, 2vs2, 4vs2, 4vs4. Kaut ko tādu balancētu.

Edited by Print`Screen
Link to comment
Share on other sites

Man tieši pretēji, šī fīča nepatīk. Nezinu kā citiem, bet man riebjas, kad mapes laikā mētā turpšurp pa komandām vairākas reizes.

Nu ka meta surpu turpu tas stulbi. Bet man nepatika ka vareja join any team kau ari vien jau 2 player un otra visi boti!

Link to comment
Share on other sites

Nu ka meta surpu turpu tas stulbi. Bet man nepatika ka vareja join any team kau ari vien jau 2 player un otra visi boti!

Taisnība. Un, ka es jums saku, tas, ka viens tīms bez apstājas owno otru ir mazā/nepareizā naudas sistēma serverī.

Atkal dabūju banu par neapzinātu TA. Gadījumā tie dmg savējiem nesaglabājas arī no pagājušajām mapēm? ;D

p.s. Serverī bija mape cs_thunder un nebija redzama mape radarā. Var teikt, ka radars vispār tajā mapē nestrādāja. Arī rounda laiks tieši tajā mapē bija 3 minūtes.

Edited by hikkii
Link to comment
Share on other sites

Nu jaa - naudas jautajums reali maina planosanu. Vairs nav tik izdevigi pirkt SMGs.

TA sobrid vismaz kalpo kautka ierobezhot to "brivmaksliniekus" kas jau vakar bija manami serveri.

Kad servers bus savest optimala kartiba tad tikai pieslegt admin rezimu?

Link to comment
Share on other sites

Pirmā huiņa, kas ir izbesijusi nu līdz pēdējam - tie dumjie boti, kas nemāk normāli pa kāpnēm kāpt ir pa daudz - katrā komandā max 5 un būs okei...

Otrā H... - tie mapju laiki vai raundu skaits ir galīgi neloģisks un ir padēta CS:GO būtība - es piekrītu, ka 16 uzvarētie raundi ir pa maz - vajag 20, bet tad, kad viena komanda tos 20 sasniedz, tad būtu labi, ja ar to ar beigtos nevis kaplē 30+ uzvaras, kamēr pretiniekiem ir 2 vai 3 uzvaras.. + vai nevajadzētu pārmest komandas pie 20.raunda automātiski, kā tas ir 16 raundu orģinālvariantā pēc 15.raunda ?

Trešā lieta, kas man vairāk kā adminam - izkikojot spēlētāju - boti sāk rekonektēties, atslēgties un reāli nepiedalas spēlē, jo vislaik tiek kikoti un mēģina konektēties (čata līnijā totāls floods)

Ceturtā lieta, kura vairāk domāta taka apspriešanai - auto-balancers... nezinu cik daudz to vajag, personīgi neatbalstu, jo ir opcija call vote un scramble teams, bet ir daži, kas par to sūdzas un itkā grib (atklājam par to diskusiju?)

Piektā lieta, kas izbesījusi ir tie n-tie jautājumi vai būs kaut kādi ranki/punkti bla bla bla - visādi boti un rankeri man regulāri uzdod šādus jautājumus!

Ceru, ka otro punktu, beidzot kāds salabos, lai būtu kaut cik loģika!

Link to comment
Share on other sites

Vote uz scramble jāizmet, vienmēr būs kāds muļķis, kas to voti uzmetīs un citi piebalsos, tad spēles vidū sāksies bardaks. Ja jau tik ļoti vēlas to balansu, tad lai liek auto-balance, bet arī bez tā var iztikt.

Mapes roundu skaits sen jau bija jānokonfigurē uz šādu:

pirmā kartes puse tiktu spēlēta līdz rezultāta summa ir 15 (6:9/1:14/3:12) un tad komandas tiek samainītas un spēle turpinās līdz viena no komandām sasniedz 16 raunda uzvaru.

Ja kādam ir iebildumi pret šādu izklāstu, kas ir pārsvarā katrā populārā CS:GO serverī, lai argumentē to, ja nē - ko vilkt garumā? Cilvēkiem apnīk spēlēt vienu un to pašu karti 30+ roundus no vietas.

Link to comment
Share on other sites

ar steigu jānoņem vote changemap/scramble/nextmap valves komandas:

sv_vote_issue_changelevel_allowed

sv_vote_issue_kick_allowed

sv_vote_issue_nextlevel_allowextend

sv_vote_issue_nextlevel_choicesmode

sv_vote_issue_restart_game_allowed

sv_vote_issue_scramble_teams_allowed

sv_vote_issue_surrrender_allowed

sv_vote_issue_swap_teams_allowed

sv_vote_kick_ban_duration

ik pēc katras vote šodien tiek mestas vote par citas kartes maiņu, tiklīdz nomainās, nepaiet necik ilgs brīgis kad atkal jau vote par changemap.

Edited by BOT^a
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...

Kas noticis ar gign serveri? Pēc update pazudis rank, nominate iespēja un visi pārējie pub serveru sīkumi, proti: rtv, nominate, rank u.t.t..

Kā arī šodien nevarēja pa dienu tikt iekšā.

Edit: kaut kas tiek darīts tā labā?

Edited by Pipito Pjotrs
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...