Sparco` Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 (edited) Kā jums liekas, vai ar šādiem parametriem varētu pavilkt GTA IV kaut vai uz vidējo ? http://failiem.lv/u/qivcehc Edited August 14, 2013 by Sparco` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 Uz vidējo pirkstu pavilks. Kur video parametri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Nu es domāju ka pavilks, bet nu uz grafiku kādu vidējo vai zemāko, man pasam iet uz max + modi masinas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Upis92 Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Piekrītu Ouzijs! Ir jau tā, ka tās system requiments ir galīgi mar zemu. Man bija kompis ar ko līdzīgi Tev. Bišķi powerpointu atgādināja, bet tgd jau velk kā duls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 (edited) nu iemet kādas normālas masīnas + pievieno kādu trasi un aidā driz jau bus gta V un tad bus ģēla Edited August 19, 2013 by Ouzijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now