Ouzijs Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 (edited) Sveiki, vēlos pievienoties adminu pūlkam Vārds - Reinis Vecums - 17 Nodarbošanās - Mācos Tehnikumā Pieredze +/- 5 gadi Statistika - http://stats.gign.lv...layer.php?id=38 http://stats.gign.lv...layer.php?id=11 Laiki - esmu no rītiem, nu un pa vakariem. Kā kuru dienu. 3 admini - Vircsnieks un GestapoLV ir tikkai divi pagaidām. Vēlos iegūt - votemap; slap; slay; kick; ban standarta paku. Gribu iemacities but par administroru, un palidzet citiem speletajiem, pret čiteriem, mapi nomainit, kick kadu par to ka nespele un nepilda misiju slay ja ir tāda vajadzība. Nospēlēto stundu skaits pirms reseta bij War3 200h un pub 50h Reg - Ouzijs Paldies! Edited July 11, 2013 by Ouzijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 (edited) Reg. niks ir, posti forumā ir, admini, kas iesaka ir, bet tie ir no war3, nevis puba. Nospēlētās stundas ir tikai war3, nevis pubā - tad kāpēc pieteikuma nosaukumā ir pieminēts pubs? Standarta paka - manuprāt, vēl nesen tajā nebija iekļauts votemap. Spēlē dažādos laikos, kas ir +, bet abos serveros K:D nepārsniedz 0.65, nu nezinu, kā Tev varētu veikties ar ļauno spēlētāju atpazīšanu, ja pašam K:D ir tik zems. Neitrāls. EDIT: Neņemat galvā, anti. Edited July 11, 2013 by Pauly Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 nebūs. neesi tik daudz manīts iekš pub, un šobrīd pubā nu toč ir pietiekami adminu.. ikdienā ieeju uz kādu stundu paskatīties, kas notiek apkart, neredzu vajadzību Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 ouuu noouuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted July 11, 2013 Author Report Share Posted July 11, 2013 Nu kur tad ir admini no rīta viens ar speed hack un wh močija neviena admina nebij pat gign lapa nu to tu sauc par adminu pietiekamību? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted July 11, 2013 Author Report Share Posted July 11, 2013 tad kāpēc pieteikuma nosaukumā ir pieminēts pubs? Jo es pub arī spēlēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 anti, nekad neesmu manijis tevi serverii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted July 12, 2013 Author Report Share Posted July 12, 2013 anti, nekad neesmu manijis tevi serverii. Tas man būtu jāsaka par tevim, jo es tevi arī neesmu manijis serverī! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Tas man būtu jāsaka par tevim, jo es tevi arī neesmu manijis serverī! Tas gadījumā nebūtu loģiski, ja viņš Tevi nav manījis serverī, ka arī Tu viņu nebiji manījis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Esmu pret. Jo hmmm. Man ir tada kaa sajuuta ka tev veel sevi ir jaapieraada. Godiigi sakot es tevi pamaniiju dazhas nedeeljas pirms servera hosta mainjas un tagad, ka serveri ir tukshi. Nenjem ljaunaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted August 2, 2013 Author Report Share Posted August 2, 2013 Taisam ciet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 paris reizes esmu manijis bet ari liekas ka ne pietiekami biezi, pats esmu arzemes un stradaju, tagad nesanak spelet, un es domaju ka admineshanai ar K:D attiecibu nav nekads lielais sakars, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 Anti. PUBs laikam ir pavisam beigts, nav īsti jēgas no jauniem adminiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 Anti. PUBs laikam ir pavisam beigts, nav īsti jēgas no jauniem adminiem. uz skolas laiku gan atdzivosies:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 Taisam ciet! Jo tagad TU prasisi @ CSS !!! ^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted August 5, 2013 Author Report Share Posted August 5, 2013 (edited) Jo tagad TU prasisi @ CSS !!! ^^ nea vel es gribu ta ilgaak paspelet ps un uz 1.6 tauta jaU nav pagaidām :/ Edited August 5, 2013 by Ouzijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr3at1vE Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 Cik atceros laikos, kad spēlēju, tu tāds pokemonisks likies, tā kā nerekomendēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!Z! Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 Ouzij uzkraaj stundas piestaigaa rudenii Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Takš klapējiet ciet šo topiku, skaidrs, ka nebūs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts