DuzisS Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 (edited) Foruma sadaļā bija izveidota tēma par zombi escape server , tā kā gign netaisīs serveri , tad es nolēmu pats uztaisīt 1 ( nezinu vai te drīkst viņu reklamēt tadēļ labāk to nedarīšu).Par cik serveris ir tikko izveidots un cik zinu lv nav ze servera tad nolēmu ka varbūt šeit kādu tas interesēs.. Par cik man nav statiskais ip serverim uzliku domainu.Bet tā vai tā viņš serveru sarakstos turās kā ieslēgts tikai kamēr mainās ip (vismaz gigna). Ja interesē rakstat privāti vai tepat Edited July 6, 2013 by DuzisS Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 man kadreiz ptika sen nav spelets zombie escape, ja tur tauta ir tad ar labprat paskraiditu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuzisS Posted July 12, 2013 Author Report Share Posted July 12, 2013 (edited) Jā ar to tautu ir kā ar viņu ira .. bet katrā ziņā serveri var atrast gign serveru listā Edited July 12, 2013 by DuzisS Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Vari savu serveri noreklamēt , te - Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuzisS Posted July 18, 2013 Author Report Share Posted July 18, 2013 Vismaz kautkas iet uz priekšu priekš servera Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 vajadzētu kaut kad salasīties kādam bariņam un uzspēlēt escapu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuzisS Posted July 18, 2013 Author Report Share Posted July 18, 2013 (edited) vajadzetu, jo pagaidam cik es redzu visādi kreivi utt ,bet latviesi reti kad manas.. Par cik tagad kad serveris ir uz fastDL tad lade normali ātri,sodien sakompresetās mapes ielikšu. Edited July 18, 2013 by DuzisS Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 (edited) vajadzetu, jo pagaidam cik es redzu visādi kreivi utt ,bet latviesi reti kad manas.. Par cik tagad kad serveris ir uz fastDL tad lade normali ātri,sodien sakompresetās mapes ielikšu. tas jau vienalga ka krievi tur ir, jo neticās, ka latvieši arī tur baigi savāksies, jo daudziem laikam ze īsti nepatīk.. bet tagad vismaz tur spēlētāji apgrozās kaut cik Edited July 18, 2013 by kraukskis- Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuzisS Posted July 18, 2013 Author Report Share Posted July 18, 2013 (edited) nu ja pamazām pamazām bet vaig lai vairak reize salasās.. Bet tu pats esi bijis serverī? Un jā piekrītu lv daudzi nezin un ari nepatīk ze Dīvaini arī ir tas ka tautu ir ap rīta- puzdienlaiku nevis vakarā vismaz pagaidām Edited July 18, 2013 by DuzisS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now