abcdefuck Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 vēlējos lietot šos crosshairus http://tf2.gamebanana.com/sprites/1046 nolādēju, ielieku visu attiecīgajā mapē, nomainu nosaukumu kā prasīts, bet ejot spēlē, es nevaru viņus uzlikt, vispār neaprādās pie crosshairiem sadaļā. Kāds zin, kas par problēmu varētu būt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 (edited) Tie jau defaultie, tikai krāsas samainītas. Tādus jau pats var samontēt pēc patikas. Es iekopēšu savu skauta cfg, lai tu saprastu kās tas viss notiek: cl_crosshair_file "" cl_crosshair_scale 35 cl_crosshair_red 200 cl_crosshair_green 200 cl_crosshair_blue 200 r_drawviewmodel 1 viewmodel_fov 90 bind 1 "slot1;r_drawviewmodel 0;cl_crosshair_file crosshair3;cl_crosshair_scale 35;cl_crosshair_red 255;cl_crosshair_green 0;cl_crosshair_blue 0" bind 2 "slot2;r_drawviewmodel 1" bind 3 "slot3;r_drawviewmodel 1" bind 4 slot4 bind 5 slot5 bind q "slot1;r_drawviewmodel 0;cl_crosshair_file crosshair3;cl_crosshair_scale 35;cl_crosshair_red 255;cl_crosshair_green 0;cl_crosshair_blue 0" bind e "slot2;r_drawviewmodel 1" bind mouse2 "voicemenu 0 0" bind mwheelup "" bind mwheeldown "" bind mouse3 "say_team ***Enemy medic down***" Man tur ideja ir tāda, ka man scattergunam mērķis ir sarkans aplītis, bet pārējiem ieročiem def mērķis, def krāsā. Kā saprast kāda krāsa būs pēc tiem red, blue, green? Es autokadā paskatos, sameklēju attiecīgo krāsu, tad paskatos, cik intensīva ir katra no tām krāsām. Edited July 2, 2013 by _swallow.dll Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted July 2, 2013 Author Report Share Posted July 2, 2013 (edited) Kaa, tie nav defaultie .. man piemeram defaultie ir taadi kaa css apm, parasts punktinsh, utt, nav tads kaa tas medica simbols, lielais aplis un taa Edit: Nu man spēlē ir pieejam itaadi kadus var šeit izvēlēties http://clugu.com/tf2mate/ bet tajā linkā, kuru iemetu pirmajā postā, tur jau pavisam savādāki Edited July 2, 2013 by abcdefuck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilgors Trauts Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Tie ir defaultie, bet tie, kas ir tev nav. Defaultie ir tad, kad options -> multiplayer -> crosshair apperance ir uzlikts un none. Tie, kas redzami tevis dotajā linkā ir standarta, vienigi mazāki un ar dažādām krāsu variācijam. Vienkāršāk, gan seko swallow paraugam un pieliec pāris rindiņas konfigam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted July 2, 2013 Author Report Share Posted July 2, 2013 zbis, viss sanaca Milziigs paldies :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now