SuperRembo Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Sveiki Takā GIGN mani iedvesmo baigi utt. Izdomāju savā projektā veltīt mazu stūrīti arī jums Šobrīd jau tuvākajā laikā tiks izstrādātas kartes. Un man bija doma 2 kartes skices paņemt no GIGN Ko jums vajag lai uzzimēt, paint vai papīru un kādu zimuli. Tematika 2D. Autora vārds būs pie credits, un iespējams 1 karte būs ielikta demo versijā. Akcijā līdz ritdienas 20:00 02.07.2013 Kartes var sviest te iekšā un kopīgi izdomāt kurš autors savu gabaliņu redzēs google store. Aizmirsu pateikt, kartes skice doma, laukums un objekti, kas traucē. Bakgrounds, kā izskatīsies škērsli tas jums nav jāzīmē . Tik kartes skelets, kur starts snake, ka skēršļi izvietoti. Tiem kam ir ANDROID, kad projekts būs tuvu beigu realizācijai, dažiem piedāvāšu closed beta testu ^.^ Pirms final publikācijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
I'm out of your mind Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 un uz apple būs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Es uzzimesu karti, ja mana karte bus iespejams apest Stivu (ekskluzivi manai kartei. citas turpini est abolus). Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 2, 2013 Author Report Share Posted July 2, 2013 Uz apple mos kaut kad nākotnē. Jo tur develop ir savādāks un publicēšana arī. Tiešām nevienam nava interese savu gara darbu redzet dzīvajā ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 2, 2013 Author Report Share Posted July 2, 2013 Tiesām tiesām neviens negrib :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 2, 2013 Author Report Share Posted July 2, 2013 Uzvarētājs, kurš vēlējās palikt forumā anonīms. http://www.bildites.lv/images/onrq2h8k7ixba388fjz.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Izskatās pēc amniija rokraksta. Bet tad jau titros manīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 2, 2013 Author Report Share Posted July 2, 2013 Galīgajā relīzē vismaz uz papīra šobrīd ir tā. DEMO:Qucick play - 1 limenis storymode: 1sala 2 līmeņi Adsense FULL: Quick play - 1 līmenis Storymode: World1 - 5 mazas salas 1sala=10 līmeņi katrai salai ir boss beigās, snake+boss būs jāpadomā kā realizēt World 1 storyline(Tārps glābj savu ģimeni, katrā salā viens ģimenes loceklis) World2 - Comming soon (skatīšos kā lejupielādēs un pirks) Vismaz tiktāl ir šis projekts uz papīra sarakstīts Lielākais uzsvars būs uz kontroli, jo cik esmu pētijis citas snake analoģiskas spēles, kontrole ir galīgi šķība, redzēs vai būs pa spēkam ērtu uzstaisīt Ja viss būs labi, 04.07.2013. Iespējams iedošu karkasa līmenī jums test spēli No kontroles viedokļa device support izzināšana un ja nu kāds kukainis. Tā teikt grafikas tur īsti nekādas nebūs V0.1 alfa tā teikt Ja puslīdz smuki sataisīšu, jūs iegādāsieties manu produktu =] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Ja puslīdz smuki sataisīšu, jūs iegādāsieties manu produktu =] Es nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Es nē. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 aa sitas ir biznesa projekts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 es nopirkšu un uzlikšu pēc tam APK uz pirātlīča Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 es nopirkšu un uzlikšu pēc tam APK uz pirātlīča tik linku pctm iemet. Ir vēl iespējams ātri uz papīrīša uzskricelēt kādu karti? Es gribu savu niku redzēt iekš credits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 3, 2013 Author Report Share Posted July 3, 2013 Vari mēģināt tad redzēs finālā kā būs Neaizmirsti rūtiņu skaitu 18x16. Un pieliec klāt novērtējumu, kādam līmenim tā varētu atbilst no 1-9, 10 rezervēts bosam. Tas līmenis gan jau būs story modē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 Man trūšu ideja likās labāka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 ja nav apple tad nahuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 11, 2013 Author Report Share Posted July 11, 2013 Parorientējos uz apple pusi. Google ir ļauna un ar LV banku var tāalu ieskrieties, ja gribi pie šiem ko maksas publicēt. Parorientēju savu projektu uz apple pusi. Tagad xcode un coco guru makslu apgūstu. main menu, un dizaina daļa pabeigta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now