Print`Screen Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 (edited) Čau, jūtu ka ir pienācis laiks mēģināt pievienoties adminu pūlkam, un papildināt rindas. Īsāk par sevi - 24. gadus jauns strādājošs jaunēklis. Patīk sports, mūzika, un youtube. Kā jau nedēļu īrēju dzīvokli Iļģuciemā. Varbūt kāds no šejienes arī ir, varētu mani ar rajonu iepazīstināt. CS pieredze ir diezgan liela, entie gadi, ja nemaldos kaut kur 11-12, nemācēšu precīzi pateikt. Jau no senajiem 1.1 un deltas laikiem, tas tik tiešām bija sen. Spēlēju patstāvīgi tikkai gign serverī, kā arī šeit mani stati ->>http://stats.gign.lv...ayer.php?id=665 Regniks - protams. Print`Screen Runājot par adminiem kuri mani varētu ieteikt. Nevēlos nevienu minēt, Esmu tik bieži serverī, ka viņi zinās ko bilst par mani Spēlēju vissdažādākajos laikos. Vēlos vakaros, agros rītos, dienas vidū. Nevēlos izplūst garos tekstos un sarunās. Paldies par uzmanību Pilnīgi aizmirsu, atvainojos - ban, kick, slay, gag. Standarta sākuma paketi. Edited June 26, 2013 by Print`Screen 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 A kadu acc tu prasi? slap, slay, kick, gag un ban kapec gan nee....Spelee daudz un biezhi...Labi uzvedas Pratiigs un mierigs, shad tad tikai stimaa uzmacaas ar savadiem jautajumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Cik redzets spelejot pretenziju nav un online laiks pietiekosi stasta par aktivitati. Man kaut kada ieksheja balss saka, ka uz vasaras periodu iedot tiesibas nebutu problemas, standarta paku( slap,gag,kick,ban un votemap), jo rudens puse tapat vajadzes so to parskatiit. Pats zinu, ka vasara cs speleshu tieshi varbuut 1h menesi, jo vnnk taa sanaak, domaju, ka ir vairaki admini, kurus vasara ipashi daudz nesatiksim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 es arī esmu tikai par, sakarīgs bomārs - REC p.s. Iļģuciems? Kur tieši? Link to comment Share on other sites More sharing options...
!Z! Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 Online time liels. Piedalaas kaartiibas uzureeshanaa serveei, izskataas sakariigs. Foruma loti daudz postu - REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 uzliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts