aivis99 Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 (edited) Sveiki! Man ir doma papildināt savējo un varbūt šeit kāds zina kādu labu mājaslapu, kur varētu apskatīt idejas un sadomāt, ko taisīt Pēc idejas vēlos abas rokas notetovēt! Edited June 18, 2013 by aivis99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 te ir intresantas bildes. http://browse.deviantart.com/?q=tattoo&offset=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Kaut kur var palasit par tetovejumu simvoliku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Zvaigznes uz ceļiem, enkuru uz labā pleca, uz kreisā pleca sirsniņu. Pa pirmo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Tetovējums bez nozīmes ir baigi riskants, ja trāpies zonā.. Bet tā ja ir izdoma, iztēle, labāk doties pie laba zīmētāja, nevis netā copy/paste un taisīt tādu kāds jau kādam ir. Man piemēram ir tādi divi kuri nevienam nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Man, piemēram, nav neviena tetovējuma, značit es esmu krutāks par visiem, kuriem ir tetovējums, jo nevienam no viņiem nav tāds, kāds nav man. Zonā tikt jau katrs sapņo un visi tetovējās tikai lai zonā pazīmētos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 (edited) http://www.google.lv...371654889503611[/img] Edited June 18, 2013 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Nu lol un es biju gaidiijis biifija mega saturisko postu .. zheel :/ Jebkura gadiijumaa - tava ideja taisiit jau gatavu tattoo no katalogiem ir pilniigi stulba , izdoma pats , esi kreativs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Ja tu prasi, lai kāds tev iesaka tetovējumu, tad tev nevajag tetovējumu. Es domāju, ka nekad neuztaisīšu sev, bet vienu brīdi biju nosliecies uztetovēt rokassprādzīti ar latviešu rakstu zīmēm, ja kādreiz ko taisīšu, tad tas noteikti būs šis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 YO mah men! es tev varu sarunāt dizaineri, kas tev custom tetovējumu uzzīmēs. tu tikai man uz izlaidumu visāru atved Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now