Radiators Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 (edited) jau kopš ~vidusskolas esmu pārliecināts par savu nākotni uz teātra skatuves,tāpēc šogad pēc brīva gada stājos aktieros. prozu,dzejoli esmu sagatavojis (Selindžers un Bukovskis), dziedāšu A.Kalniņa "Brīnos es" bet pirmajā kārtā ir jāstāsta vēl kaut kas smieklīgs. varbūt kāds varētu iemest kaut ko patiešām smieklīgu,kas nav īpaši garš,ir saturisks? nav obligāti jābūt intelektuālam. jābūt patiesam. vēlams bez sarkasma un ironijas pieskaņas. tīrs,starojošs prieks. jo pirmie divi ir dramatiski lūzuma gabali. uzsaucu 0.5 hennesiju vsop Edited June 10, 2013 by Radiators Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Dzīves skarbās patiesības humoristisks dzejiņš bez rupeklībām un aizvainojumiem, bet ar patīkamu ironiju der? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted June 11, 2013 Author Report Share Posted June 11, 2013 atsūti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now